Giriş
(7)

Arkadaşımın ailesine hediye.

kelimeyounu
Arkadaşlar merhaba, 10 gün sonra bir arkadaşımın ailesini ziyarete gideceğim. İl dışında ve daha önce hiç tanışmadım. Giderken eli boş gitmek istemiyorum. Sizce ne alsam, yaşlı insanlar. Gerçekten aklıma hiçbir şey gelmiyor. Fikirlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba,

10 gün sonra bir arkadaşımın ailesini ziyarete gideceğim. İl dışında ve daha önce hiç tanışmadım. Giderken eli boş gitmek istemiyorum. Sizce ne alsam, yaşlı insanlar.

Gerçekten aklıma hiçbir şey gelmiyor.

Fikirlerinizi bekliyorum.
0
kelimeyounu
(03.05.17)
çiklat falan al ?
0
klar
(03.05.17)
Tatlı olabilir kalitelisinden.
0
patatesli yumurta
(03.05.17)
Yaşlılarsa tatlı yiyeceklerini pek zannetmiyorum. Çikolata, tatlı falan değil de güzel bir hediye, biblo falan alabilirsin.
0
Polaroid
(03.05.17)
çilek al çokca. yediklerini yerler, fazlasını reçel yaparlar. Ben böyle yaşlılık, hasta ziyareti gibi özel koşullar varsa meyveden yanayım. Çileği de mevsimi diye diyorum. Başkası da olur
0
fallopian
(03.05.17)
Tatlı almayın bence şekerleri filan varsa kötü olabilir :/

İkili kahve fincan takımı filan olabilir her halükarda kullanılır
0
mutlusismankedi2015
(03.05.17)
kestane şekeri?
0
prompter
(03.05.17)
paşabahçe
0
la noix
(03.05.17)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.