[]

3500 tl ye kadar bilgisayar modeli

önerebilir misiniz?
laptop olacak
akademik işler için kullanılacak.
taşıması ve kullanımı kolay olacak
Apple OLMAYACAK.

Direk şu model derseniz çok makbule geçer. Teşekkürler.

 
MONSTER® ABRA A5 V2.1 15.6"

oyun bilgisayarı ama tasarımı sade güzel. kasmaz etmez iyidir. piyasada 2.5kya i5-i7 olduğunu iddia edenlerden alma. laptopta ekran kartına bakılır. ekran kartını iyi koydularsa boş değildir. o i5-i7lerin hiçbirinde ekran kartı yok ve gerçek i5-i7'de değil.
  • freetakilir  (02.05.17 22:29:02 ~ 22:31:00) 
Model söyleyemem ama marka dell


  • fanilawhite  (02.05.17 22:29:41) 
(bkz: thinkpad)


  • hopeless  (02.05.17 22:56:11) 
SSD'li al ya da alınca SSD tak mutlaka. SSD nimettir.


  • soft  (02.05.17 22:56:38) 
www.hepsiburada.com

Bu işini görür bence buna bide SSD taktın mı ihya eder seni.
  • gozu acik sevisen yahudi  (03.05.17 00:29:30) 
2 kilonun altında bir model almanı öneririm. Gün boyu sırtında taşıyacağın bilgisayar akşama doğru eşek yüküne dönüşecek. o yüzden aynı fiyat seviyesindeki donanımlı standart bilgisayarları kafadan eliyoruz. thinkpad'in ince x serisi bu fiyat seviyesinin üstünde. şunu alabilirsin mesela:

www.hepsiburada.com
  • sporty  (03.05.17 00:42:33 ~ 00:51:14) 
www.incehesap.com

Benim önerdiğim modelde dikkat çekmek istediğim noktalar şunlar;

İşlemci: oldukça hızlı olan i7 6700. turbo ile 3.5 GHz' çıkabiliyor, sizin overclock gibi özel bir şey yapmanıza gerek olmadan, bunun yanında önbellek 6 mb.

Ram 16 GB
Disk hızı 7200 RPM
Ekran çözünürlüğü: 1920x1080 (Full HD)
Ekran kartı paylaşımsız 4 GB

Bunlar fiyatına göre fazlasıyla artı olan şeyler. Ama bir sorunu var SSD desteği yok. SSD; son yıllarda bir pc'nin hızlı çalışmasının en önemli etkenlerinden biri. Bir bilgisayarı iyi parçalarla donatırken SSD'den kısıyorlar. Burada da seçim size kalıyor.

Bunun dışında bayağı bir model inceledim. Bunların arasında gözü açık sevişen yahudi'nin önerdiği model bayağı mantıklı, SSD var. İşlemcisi iyi, ram düşük ama sizin yapacağınız işlere engel değil, fiyat uygun. Hatta ben biraz araştırıp daha ucuz buldum. Bunun yanında benim ilk önerdiğim modele de göz atabilirsiniz. O da sizi yarı yolda bırakacak bir bilgisayar değil.

HP Laptop

www.webdenal.com
  • sorumatik  (03.05.17 11:42:04 ~ 12:02:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.