[]

Kardesim nerede calisabilir

Aslinda adim adim ne yapalim nasi yapalim fikir verirseniz sevinirim.

Kardesim 18 yasinda uninin ilk senesinin sonlarinda. Istanbulda. Ailecek kaliyoruz. Yonetim bilisim sistemleri okuyor. Erkek. Sosyal bi cocuk baya. Iyi hos konuskan iyi yani.

Bu bizim buralarda bostanci taraflatinda bir cafe barda calisiyordu. Sigorta falan yok. Aylik guzel de para geciyordu eline tabi o yasa gore. Ilk bi de. Neyse ergen de oldugundan icki sigara falan aksamlari orada calisiyordu. Yavastan bu cafe sahipleri ile biraz sorun yasiyorlarmis ayriliyor oradan.

Biz istiyoruz ki aksama kadar uyumasin. Hem sigortasi baslasin.hem de harcligini cikarsin.

Ne yapalim?

Once bi cv mi hazirlayalim. Benim aklima direk komsufirin geldi. Buraya basvurmak part time. Siz ne dusunuyorsunuz. Nerelere ve nereden basvuralim. Kapisina mi gitsin. Kariyer linkedin vs mi. Ne diyosunuz.

Tesekkurler.

 
Elden cv verin bence. Mağazalar olabilir nike lcw starbucks dechatlon h&m gibi yerler


  • mutlusismankedi2015  (02.05.17 22:05:18) 
yav kardesın ortaokul mezunu olsa su soruyu anlıcam da, cocuk yonetım bılısımlerı sıstemı okuyor neden komsufırına gıtmesını temennı edıyorsunuz? bu ulkede mezun olunca ıs bulmak kolay mı? ustelık onun gıbı bolumlerde ıhtıyacı olan sey meslegıyle alakalı bır yerlerde staj yapması. durumunuz cok kotu degılse gerekırse bedava gırsın ama yeter kı deneyımı olsun cevre yapsın. hocalarına gıtsın mutlaka yardım ıstesın staj ıcın, yapabılıyorlarsa bır kac telefon ederler yoksa en azından staj yerı soyler. yapmayın etmeyın dogru yonlendırın genclerı


  • hopp  (02.05.17 23:05:49 ~ 23:06:07) 
Farklı şirketlerin farklı başvuru şekilleri oluyor. Kendi formunu doldurmanız gerekiyor bazısında mesela. Cv ek oluyor.

perakende düşünüyorsanız illa, h&m'in öğrenciye uygun şartları var diye biliyorum. Saat ayarlamaları vs esnek, uyumlular gibi.

Ama mümkünse alanında işler civarında dolaşsa iyidir.

komşufırın pek sevimli gelmiyor bana. h&m ve dekatlon genç, öğrenci için iyi yerler olabilir.
  • neynep  (02.05.17 23:29:41) 
Ingilizce kursuna gidecek seneye. 3 ve 4. Sinifta alaniyla ilgili ise girecek. Hic bir firma gel takil burda diyerek bilisimci almaz. Ben de muhendisim, biraz biliyorum bu piyasayi.

Bu cocuk bu yasta sigortali, vaktiniz iyi gecirebilecegi ve harcligini cikarabilecegi bir ise girmeli.

Komsufirini bu yuzden dedim. Hangisi boyle diye size soruyprum zaten.

Seneyeden baslayarak ingilizce kursu, son 2 sene stajlarla beraber alaninda calisma, hazirladigimiz kariyer plani.

Tesekkurler.
  • brad pitt  (02.05.17 23:55:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.