[]

Tv tavsiyesi

55" olarak düşünüyoruz. tavsiye versenize thx by ^^




 
  • hasmetizm 2046  (02.05.17 18:06:30) 
  • xu  (02.05.17 18:42:20) 
vestel'in alt markaları ucuz oluyor. 55 inch'i 2bin küsüre bulursun sanırım. cam gibi de gösteriyor. tv den beklentini yazarsan ona göre öneri yaparız. smart, 3d, oled, curved falan ne istiyorsan söyle ona göre önerelim.


  • rosencruz  (02.05.17 18:42:56) 
@rosencruz aslında tv'den özellikle şu olsun diye bir beklentimiz yok. sadece kaliteli olsun ve uhd olsun yeterli, curved olsa da olur olmasa da olur mesela. ya da ucuz olmasına da gerek yok. genelde sony i öneriyolar ama bilemedik. sadece almışken kaliteli alalım istedik.


  • zseak  (02.05.17 18:47:34) 
bütçe dostu. vestel garantisinde;

urun.n11.com

sony orta kalite

urun.n11.com

sony üst kalite

urun.n11.com

arayüzü pek iyi olmaz ama philips işte

urun.n11.com

bence smart falan olaylarına girmeyin. randıman alan göremedim hiç. iyi görüntü veren ve dahili uydu alıcılı bir cihaz iş görür. 4k yayınlar da ne zamana oturur meçhul. bu kotalı, akk'lı internet ile 4k indirmeler de yalan olur yakında. korsan içerik de indirmesi saatler sürer. tercih sizin.
  • rosencruz  (02.05.17 18:52:23) 
LG aldık biz, çok memnunuz. Samsung curved ile lg düz arasında kaldık ama curvedin çok bir olayı yok bence, yandan izlemeyeceksen. (Bizim beğendiğimiz lg, samsung curved dan daha pahalıydı)
Samsung renkleri çok parlak ve canlı gösteriyor, ilk başta güzel gelse de gözü yoruyor. LG tonları doğala yakın. Pencereden yansıyan ışıkları kırmada samsung daha iyiymiş.
Boyunu oda büyüklüğüne göre iyi ayarlamak lazm.
Smart olayı 4k olduğundan değil, netflix gibi uygulamaları kullanabilmek için gerekli. Smart olmayan tv kalmadı zaten sanırım.
Aklıma gelenler bu kadar.
  • peggy  (02.05.17 19:04:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.