[]

Bilkent Kütüphanesi- Otopark sorunsalı vs. ODTÜ Kütüphanesi

Başka bir üniversitenin öğrencisiyim, tez çalışmam için Bilkent'in kütüphanesine üye olmayı düşünüyorum. Aklıma takılan birkaç soru var.

1- Arabayla gidip geleceğim. Ücretsiz otoparkla kütüphane arası yürünür mü? (Ring'le falan uğraşamam)
2- Günlük otopark ücreti 10 tl'ymiş. Amma velakin kütüphanenin orda yer bulunuyor mu? İnternette herkes otopark azlığından şikayet etmiş.
3- İçeri yiyecek içecek sokabiliyor muyuz? (Milli Kütüphane'deki gibi x-ray sistemi yoksa çantamda sokarım)
4- ODTÜ'nün kütüphanesine üye olmam daha kolay. Ancak ODTÜ kampüsüne arabayla girebilmem için bi ton para bayılıp sticker almam gerekiyormuş. Kütüphaneyi sık sık kullanacağım düşünülürse, ODTÜ'de tek seferde sticker parası mı yoksa Bilkent'te her gün otopark parası mı?

İki kütüphanenin ders çalışma ve fiziksel imkanları ve de yiyecek/içiecek sokma ihtimali üzerine yorumlarınızı bekliyorum.

 
bilkent kutuphanesine yiyecek icecek sokulmuyor. yani asagidan cay alip yukari goturemezsiniz ama yaninizda getirebilirsiniz. yine de yasak oldugu icin baya rahatsiz edici olabilir bakislar ve sesten dolayi.

bilkent yakinda final donemine girecek dolayisiyla kutuphane 1 ay boyunca asiri dolu olacak. 1 haziran itibariyle ise bombos olur.

kutuphanenin onunde park yeri yok fakat bayagi buyukce bir otoparki var bilkentin. eger sokabilirseniz araci yer bulursunuz. giristeki yere koyup ringe de binebilirsiniz servisler cok seri kalkar. bana mesaj atarsaniz ben ringler konusunda bilgi veririm eger uye olursaniz.

odtuyu bilmiyorum ama bilkent sinav donemleri haric cok guzel kutuphanedir
  • yeni dunya duzeni  (02.05.17 16:57:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.