[]

Doğum günüm ama keşke doğmasaydım diyorum

Sizce normal mi? 6-7 yıldır böyle hissediyorum doğumgünlerimde. kutlamak falan zaten yok da, yine de ekstra bi mutsuzluk oluyor. doktora falan görüneyim mi sizce?




 
bu nedene başka şeyler eşlik ediyorsa belki. Eğer sadece doğum günlerinde oluyorsa boşver :P


  • freetakilir  (02.05.17 02:04:09) 
Genel olarak mutsuzsun gibi.

Doğmamış olmayı temenni etmen gösteriyor mutsuz olduğunu.

Zira mutsuz insanlar ister varolmamayı.
  • sylr  (02.05.17 02:06:54) 
neden ki? boşver ya... iyi ki doğdun. istanbul'daysan, anadolu yakasında, sana bir de doğum günü hediyesi vereyim. cidden.


  • runfor  (02.05.17 02:10:38) 
Bende de benzer şeyler oluyor da, mutsuzluk gibi değil, gerginlik gibi. Doğum günü de sıradan bir gün, o gün veya ondan önceki gün başıma ne gelecek, nasıl kalkacağım, kafamda neler olacak bilmiyorum ki! O gün planlı bir şekilde mutlu olmak bana garip geliyor, hayatı akışına bırakmayacak olmak hissi huzursuz ediyor biraz. Ki genelde mutsuz kalkan bir insan değilim ama doğum gününün üstünde dana gibi 'Mutlu' diye bir etiket olması geriyor. Eğlenmenin veya mutluluğun en güzeli plansızdır, o an gelişendir ya da planlıysa da bir kişi üstüne yoğunlaşmaz bence. Doğum günümü kendim için değil de kutlamak isteyen bir iki kişi için yaşıyormuşum gibi geliyor. Bunun dışında, genelde birtakım 'iyi ki doğdun'larla, bazen kutlamalarla hayatımın güzel günlerine göre sıradan bir şekilde geçip gidiyor.

Sadece doğum günlerinde mi bir mutsuzluk var, genel bir mutsuzluk mu var? Genel bir mutsuzluk varsa gidin tabii. Doğum gününüz de mutsuzsanız da görünseniz bir şey kaybetmezsiniz.
  • aychovsky  (02.05.17 06:58:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.