[]

Yurtdışında ceza yemek hakkında

Demin bir duyuruda gördüm 200 lira kitlemişler. Interrail Turkiye de de zaman zaman paylaşımlar görüyorum.

Şimdi bu ceza pasaporta yazıldığı için bir gerçek kimliğe ulaşılabiliyor.

Peki, pasaport yanımızda olmasa, pasaportun fotokopisi olsa bu fotokopideki bilgilerde photoshop'ta değiştirilmiş olsa yazılan ceza ne olur? Geçersiz mi olur?


(Sadece meraktan soruyorum. Kuralsızlığı teşvik etmiyorum. Adamlar size böyle bir şey sunmuş. Suistimal etmeyin bence)

 
Cezayı o an öderseniz bir şey olmaz, ama ödemezseniz eskiden tc kimlik fotokopisi filan verilse bir şey yapamıyorlardı ya da pasaport değiştirince, bunu herkes yaptığından uayndılar, artık tc kimlik nosuna işliyorlar, her pasaportta o numara aynı. Bir daha vize mize alamazsınız, üstüne sahtecilik suçu işlersiniz, saçmalamayın bir zahmet.

Ek olarak yanımda pass yok ama fotokopi var derseniz, o görevli sizi karakola götürme hakkına sahip, orada tercüman masrafı dahil olmak üzere sağlam ceza ödersiniz.
  • kurnaz  (02.05.17 09:30:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.