[]

Arabada dusuk model dusuk km mi yuksek model yuksek km mi?

Selam autogusto lar..
Ustunuze afiyet bir adet megane2 arac alacagim lakin soyle bir durumla karsilastim,
Diger kosullar ayni kalmak kaydiyla 2004/05 80/90 binde arac var, bir de 2008 120 binde arac var, 2008 olan da kucuk makyaj farki var, ne yapmali, yuksek model yuksek km mi duşuk model dusuk km mi?
Tesekkkurler..

 
fiyatlari aynıysa ya 2008 olanda bir sorun var ya da 2004 olan fazla pahalı gibi geldi. 20-30k km farkı çok değil yani. hem de bu yaşta araçlarda. 2012 modele biniyorum şimdiden 140k oldu.


  • rucka boji  (01.05.17 16:50:20) 
arada 4 yil var
2-3 yil binerim , arac 180 bine gelince satarim diyosan 2008 alirdim

  • technicalte  (01.05.17 16:52:05) 
Benzinli ve tüpsüz tercih ettiğim için az km normal gibi geldi ama umarim oyledir:)


  • alttaraf  (01.05.17 16:52:59) 
120 k km fazla bir km degil diğer arabalar fazla yatmış gibi geldi yatan arabadan biraz uzak durmak gerekir iyi gibi durur fakat kullanmaya başlayınca sorunları çıkar . yüksek km'li araç nispeten digerlerine göre fazla kullanıldığı için sorunları oldukça parçaların değişimi yapılmıştır. 4 sene uzun bir süre plastik aksamının yıpranması için. 2008 modele yoğunlaşırdım


  • sudo su  (01.05.17 16:56:53) 
peder beyin 240k 2000 model opel astra'sı var. 2. el almıştı. sabit hızla şehirler arası yolda yapılmış kilometrenin çoğu. sahibi de sürekli zamanında bakıma götürmüş. bozulan parçaları orjinal gm parçalarla değiştirmiş. stepnede çiziği bile yok. dikiz aynası ve arka silecek harici trim sesi yok. 1 ufak kazası var. diyeceğim o ki yüksek kilometre türkiye'de çok abartılıyor. eğer alacağınız aracın sahibi "nasılsa satacağım en dandik yan sanayiyi takayım, hava filtresini bile 20 liralık filtrelerle değiştireyim" gibi bir düşünceye sahipse o araçtan uzak durmak gerekir. kaputun altında duran her parça orjinalse, değişen kasa parçası yoksa ve şaft- aks oynamamış, kaynak görmemişse o araç alınabilir. ama km'si yüksek olduğu için satarken zor elden çıkarırsınız.


  • mind mischief  (01.05.17 21:25:51) 
Ben geçmişte aynı kasa olan iki seçim arasında daha eski ama düşük kilometreliyi tercih etmiştim. Daha genç yüksek kilometreliyi tercih etmedim. Hiç de pişman olmadım 3 yıl kullandım en ufak bir sorun yaşatmamisti bana.


  • o ben degilim  (01.05.17 22:32:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.