[]

Nereye sikayet edebilirim?

1 saat once basima inanilmaz bir olay geldi. Ankara'da 3 kiz yururken bir anda ayagimi oynatamadim, ayagimi cekmeye calistim ama kesinlikle kaldiramadim sonra yere dustum zaten. Kafami bir cevirdigimde arkamda araba gordum. Yurudugumuz yer bir marketin onuydu, araclar park ediyordu yani araclarin acele etmesini gerektiren bir yer degildi, zaten onunde park etme trafigi vardi. Kaldi ki arac kornaya bile basmadi cekilmemiz icin. Eger ayakkabim ayagimdan cikmasaydi ayagimi eziyordu. Biz bagirmaya basladik ama onlardan hicbir tepki gelmedi. Adam susuyor, yanindaki turbanli esi siritiyordu! Gercekten arabanin ezmesi kadar onlarin piskinligine sok oldum.

O kadar sinirlendim ki bir sey yapmak istiyorum. Plakalarini aldim, nereye sikayet edebilirim? Kornaya basmamalari, sonra piskince siritmalari bana zevkine yaptilar diye dusundurttu. Boyle manyak insanlarin yaptiklarini odemelirini istiyorum, cidden ayagimi ezecekti nedensiz yere adamin biri. Hala inanamiyorum.


 
Etrafta mutlaka kamera vardır. Polise git. Yanındaki arkadaşların da şahit olduklarını söylesinler. Kasten adam yaralamaya teşebbüs var gibi görünüyor. Ezilme olsaydı darp raporu alabilirdiniz ama ezilme yoksa pek bir şey çıkacağını sanmıyorum. Yüzüne güzelce o.ospu çocuğu deyip arabanın kapısına tekme atsaydınız daha iyi olurdu. Geçmiş olsun.


  • dissendium  (01.05.17 17:01:25 ~ 17:02:40) 
Hemen 155 i ara şikayet et.


  • old possum  (01.05.17 17:01:35) 
kaldırımda mıydınız? yolda mı?
yani adamın sizi ezmeye çalışmasını haklı göstermez ama şikayet etseniz de yoldan yürüyen sizsiniz,haksız çıkmayın sonra.

  • demoniclewinsky  (01.05.17 17:43:28) 
Yolda degildik, supermarketin onundeki park alanindaydik.


  • rivulet  (01.05.17 18:42:23) 
Elbette polise şikayet et.

@kaptan maydanoz +1

Konunun karının baş örtüsüne vurgu yapılmasını gerektiren kısmını bulamadım
  • gazozailacatmauzmani  (01.05.17 21:34:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.