[]

Devamsızlık yapacağım, hocaya mail atıyorum. -yardım-

Merhaba. Beni çok seven hocama mail yazıyorum şu an.
Erasmus yapıyorum, Mayıs'ın ortasında başka ülkeye gideceğim için dersine üst üste 2 kez gidemeyeceğim.

En tatlı dille dersinize girmesem olur mu mailini atmam lazım. Uçak biletini aldım bile.

Bu nasıl?

Mrs. ***,

I will have to be abroad in the middle of May, would it be okay? I promise to keep reading the books and making all the homeworks.

Best Regards,
** **

 
güzel, hoca zaten seni siklemiyordur kasma.


  • sanrı  (01.05.17 02:44:07) 
Son cümle çok amatörce değil mi? İlkokul çocukları gibi "örtmenim valla yapcam ödevlerimi bak" demeye ne gerek var. Ben gidiyorum, devamsızlıktan bırakma, yoksa zikerüng yaz yolla.


  • dissendium  (01.05.17 03:00:08) 
hiç mail atmaya gerek yok, hele kullandığınız dil şaka gibi resmen. üniversitedesiniz, ilkokulda değil, yaptıklarınız sizin yapmak zorunda olduklarınız hocanızın umrunda değil ödevleriniz.


  • kurnaz  (01.05.17 03:35:45) 
son kisim feci. dersine girmeyecegin konusunda bilgilendir ve sebebini acikla. hocanin zaten umrunda olmaz ama bu sekilde en azindan olumsuz dusunmez, derse ve kendisine saygi duydugunu dusunup takdir bile edebilir. su senin yazdigin sekli cok komik ama.


  • der meister  (01.05.17 03:45:02) 
Hoca tarafında biri olarak ben beğendim. Bana atılsa günümü şenlendirirdi, rahatsız etmezdi; özellikle o son cümle.


  • aychovsky  (01.05.17 03:59:11) 
sen diledigin gibi yaz bro. dinleme bunlari, yok universite orasi yok resmiyet lazim diyenleride anlamiyorum. universite olunca illa akademik mi yazmak gerekiyor yani. ben hocalarimla fuckli muckli konusuyorum, ben oyle konusunca onlarda oyle konusuyorlar. hocanla samimiysen icinden geldigi gibi yaz.


  • duyurumvar  (01.05.17 05:39:09) 
Hocanın huyuna göre değişir onu en iyi tanıyan sensin. Tıpkı yorumlarda gömen adamlar gibi biriyse önce ingilizce öğren adam gibi sonra gez Cevat diyebilir. Yumuşak bir adamsa ay canım ya diyebilir. Bence dil biraz zayıf kalmış ama ortaokuldaki kardeşinden rica etmişsin gibi duruyor.


  • gozu acik sevisen yahudi  (01.05.17 09:35:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.