[]

Tavuk Dünyası'ndaki tavukların hazırlanışı?

eğer avm tarzı bir yerde yemek yemek zorunda isem nerdeyse alternatifsiz kalıyor tavuk dünyası benim için. hem dengeli bir menü hem lezzetli hem de doyurucu. neyse neden burayı tercih ettiğimle ilgili değil de buradaki tavukların lezzeti ile ilgili soru sormak istiyorum.

şimdi malumunuz burdaki tavukların hem lezzeti hem de kıvamı biraz değişik. lezzet konusundaki sırları msg olabilir ya da gerçekten çok güzel marinasyon işlemi uygulamış olabilirler fakat kıvamı gerçekten çok farklı, tavuk gibi değil de böyle sosis kıvamında.

bu adamlar bu eti nasıl marinasyon ediyor da et bu hale geliyor. işin açıkçası seviyorum da tadını evde yapabilecğeim bir şey ise denemek isterim?

bilgisi olanlar ya da tahmini olanlar varsa buyrunuz.

 
ben de sık giderim ve geçen aynısını düşündüm bu tada nasıl ulaşabilirim diye. msg kesin kullanıyorlar çünkü şu indomie denilen içerisinde msg bulunan noddle aromalarını kullanarak göğüs tavuğu doğrayıp pişirdim ve aynısına yakın oldu.


  • goodman  (30.04.17 18:11:43) 
kendi broşürlerinde özellikle msg olmadıgını doğal olduğunu belirtiyorlar.
Lezzet konusu da bence sosdan kaynaklıyor. Sosları hakkaten güzel

  • faik abi  (01.05.17 00:42:12) 
bana marine sosunun içinde karbonat var gibi geliyor. kıvam inegöl köfteyi andırıyor çünkü. pişirirken de az miktarda kızgın yağa atıp canavar ocakta hızla çevirerek dışında koruyucu kabuk oluşturup içinin sulu kalmasını sağlıyor olabilirler. ya da "flambe" denilen tavada alevle pişirme olabilir. bi kenardan izlemek gerek :)


  • kaichi  (01.05.17 01:06:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.