[]

evcil hayvanla uçak yolculuğu

12 kilo bir köpeğim var, yurtiçinde uçak yolculuğu yapmak istiyoruz kargo kompartmanında daha önce köpeğiyle seyehat eden var mı? Biz mi kafesle götürüyoruz yoksa uçakta kafes var mı, aşı karnesi dışında neye ihtiyaç var? Rezervasyon vs nasıl yürüyor deneyimlerini paylaşacak var mı ^.^




 
Siz kafesle götürüyorsunuz, bazı türleri uçağa almıyorlar, sağlık akrnesi gibi olan şey lazım tüm aşılar tam olacak.
Köpeğinize mama ve su vermeyi kesmeniz uçuştan birkaç saat önce iyi olabilir, korkup altına yaparsa çiş içinde gidiyorlar.
Bi de kafesin altına bebek bezi gibi köpwk pedleri oluyor ya ondan serin, bi mutlu battaniyesi olsun, serin oluyormuş kargo bölmesi. Sevdiği küçük bir oyuncağı da yanına verebilirsiniz.
Uçuştan önce kafesi evde denetin alışsın.
  • kullanıcıadımbuolsun  (30.04.17 15:50:55) 
uçuştan önce pilot ve uçuş ekibinin bilgilendirilmesi lazım, yoksa kargo eksilere düşüp hayvanlar donuyor.
Ama bilgilendirilirse sorun yok

Rezervasyon yaparken de mutlaka ama mutlaka söylemeniz lazım. Hayvanın cinsinin ve kafesle beraber kilosunu soruyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.
  • davy_jones77  (30.04.17 16:26:53) 
ucustan once haber veriliyor benim bildigim. bileti alirken de not dusuyor olabilirler. aslinda bunlar havayolunun web sitesinde yazar, prosedurleri farkli olabilir. hangi havayolu?
yerinizde olsam ucaga bindigimde ne olur ne olmaz diye hosteslere gene bildirirdim. unutma ihtimallerine karsi. sanirim bagaj kismini isitmiyorlar kopek olmadiginda, bu da donarak olmelerine neden olabiliyor.

  • bir varmis bir yokmus  (01.05.17 04:00:52) 
firmanızı arayıp rezervasyon yaptırıyorsunuz(thy en az 24 saat önce aramış olmanız lazım) böylelikle anlaşamayacağı başka bir hayvan alınmıyor. Mesela kedi ile köpek aynı bölümde gidemiyor.Gittiğinizde check in sırasında taşıma ücreti için ödeme yapıyorsunuz. Kafesiyle birlikte götürüyorsunuz. Aşı karnesi olsun ve aşıları tam olsun. Aşılara kimse bakmıyor ama olsun. Karnesi var mı demekle yetindiler bana (bizimki kediydi ve kabinde götürdüm, sizde farklı olabilir).8 kilodan fazla olduğu için kargo bölümünde gidecektir o nedenle @kullanıcıadımbuolsun un dediği gibi battaniye olsun yanında ve bilgilendirmeyi ihmal etmeyin.


  • i am a legal alien  (02.05.17 16:55:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.