[]

Pasaport vize nasıl halledilir

Şimdi şöyle İnternetten biraz araştırdım pasaport randevusunu aldım ama öğrenci pasaportu alacağım ve götürmem gereken belgeler neler pasaport parasını nereye nasıl gitmeden önce mi yatırıyoruz onlar biraz muallak.
Vize için ise vizenin çıkmama ihtimalinden korkuyorum turist olarak gideceğim zaten maksimum 1 hafta kalıcam ama çıkmıyormuş gibi şeyleri çok duydum bu arada vize almak istediğim ülke İtalya ve Hollanda.



 
önce sakin olun çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz. defter parasını gidin ziraatbanktan yatırın. dekontu güzelce saklayın. gerekli belgelere de şuradan ulaşabilirsiniz. epasaport.egm.gov.tr

vize için de kafanıza takılan şeyleri günlerce internette arayıp "ya nası olcak yaa" diye dertlenmeden gidin vize başvurusu yapacağınız yere sorun ya da telefonla arayın. ilk defaysa insan o nası olcak bu nası olcak diye çok tedirgin oluyor, gidip sormak en iyisi.
  • klar  (30.04.17 12:10:12) 
bende ilk schengen vizemi öğrenciyken italya'dan almıştım.

öncelikle öğrenci pasaportu alamazsın diye biliyorum, herhangi bir geçerli eğitim faaliyeti ile gittiğini belgelemen halinde pasaport harcından muaf olabiliyorsun.

vize için de istenen belgeleri eksiksiz götürdüğün taktirde sıkıntı yaşamazsın, internette yazanlara güvenme sakın kendi kusurlarını konsolosluklara atmaya çalışıyorlar. sende bir faso yoksa %95 alırsın zaten.
  • ada meltemi  (30.04.17 14:16:02) 
İnternette 25 yaşın altında öğrenim hayatına devam eden öğrencilerin pasaport harcı ödemediğini okumuştum 2015de yürürlüğe giren bir yasayla?


  • olen kurgu karakteri  (30.04.17 15:35:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.