[]

Yol kenarında araba yıkamak için su veren dükkanlar

Yol kenarında olan restoranlar müşteri çekmek için borularla düzenek kurup devamlı su akıtıyorlar. Artezyen kuyularından çekip çekip devamlı boşa su gidiyor. Bu kadar su israfı canımı çok sıkıyor. Ovada pamuk sulamak için su istediğinde bazen vermez sulama birliği ama bu tipler devamlı boşa akıtıyor.

Bimeri aradım bir defa açmadılar. Hoş onların ilgi alanına girer mi bilmiyorum.

Kime şikayet etmeliyim? Ve nasıl? Gidip belgelememe gerek var mı?

 
Evet ya, Marmaris tarafında cok görmüştüm.Hiç bu açıdan düşünmedim.Bağlı bulundukları belediye filan bakar mı acaba?


  • basubadelmevt  (30.04.17 12:45:07) 
Bimere yazılı şikayette bulunun öyle daha iyi oluyor


  • mezarkabul  (30.04.17 13:56:50) 
Bimer ne yapabilir ki? Özel mülküne sondaj yaptırmış ve çıkan suyun tasarrufu kendisine ait olur. Elbette doğru değil ama sonuçta evdeki suların sürekli açık tutulmasına da kimse karışamaz. Sonuç elde etmek zor görünüyor.


  • hayde bre  (30.04.17 18:23:04) 
Özel mülküne sondaj yaptırmış gibi cahilce konuşma bari de bir şey sanalım. 1 m2 toprak alıp dünyanın diğer ucuna kadar kazıp hepsine sahip olduğunu mu sanıyorsun?


  • bir ileti paylastim  (30.04.17 23:02:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.