[]

renault megan 1.4 vs 1.6

Selam otocular,
Ya zar zor bir renault megane almaya karar verdim yalniz is suna kaldi
1.4 ve 1.6 motor opsiyonlari var ( ikisi de benzinli manuel)
Elbette ki kagit uzerinde 1.6 daha avantajli fakat baktigim araclarda 4-6 bin arasi fark cikiyor..
Simdi,
1.4 alsam cok pisman olur muyum? Cekisleri cok mu kotu? Araci cok kullanmiycam, is icin kullanmiycam, haftasonlari ve ailenin nadiren yapacagi saga sola gidisler icin kullanicam..
Ne yapmaliyim karar veremedim dogrusu, benim icin normal yolda normal gitsin yeter, rampa da da teklemesin tabi, yakiti fazla harcamasi cok sorun degil, nerden aldim bunu dedirtmesin yeter, dedirtir mi ona karar veremiyorum iste, ne bileyim 2. Viteste rampa cikar mi, cikarken bogulur mu??

 
Daha önce de sormuştun ben yanıtlayayım yine. Şimdi 1.4 boş alacaksınız sanırım. Fiyat farkından dolayı buna karar verdiniz.

Öncelikle 2. viteste de boğulma yapmaz. Ama daha önce başka marka araç kullandıysanız özellikle dizel çekişi sizi tatmin etmeyecektir.

www.auto-data.net

özellikleri bu 1.4 modelin.

Arka hoparlörler yok bu arada sadece öndekiler oluyor.
Klima var. Ön camlar otomatik arka camlar düz.
1190 Kg ağırlığı var 1.4 e ağır gelen derken bundan bahsediyorum, bahsediyordum. Çok da önemli değil aslında.
ABS, yol bilgisayarı var.


Günlük kullanıcam param bu kadar diyorsanız alabilirsiniz. Az yakar. Özellikle 110 u geçmezseniz daha az yakar. 1.4 olması şehir içi avantaj, şehir dışı dezavantaj. Lpgli alın. Triger, Baskı balata, Fren balatası kontrol ettirin öyle alın ki masraf çıkarır bunlar. Araç mümkünse ilaç mümessili çıkışlı olmasın araba hırpalanmış olmasın. Symbol ve bu araç ilaç sektörünün tek elindeydi 3-4 sene önce. Bence alabilirsiniz. Çok bir beklentiniz yokmuş zaten. Görür işinizi.

Daha önce çok gömmüştüm kusuruma da bakmayın. Çünkü gerçekten tatmin etmemişti beni.
  • westblack  (29.04.17 21:59:41 ~ 22:00:54) 
Uzun yol yapacaksan ve arabayı şehir dışı kullanacaksan 1.6 al. 1.6 güçlü motor rampada bayılmaz.


  • komando kani var bende  (29.04.17 22:03:21) 
Tesekkurler, dikkatiniz de takdire şayan:)
İlk sordugumda sorgu cemberim daha genisti, simdi sadece bu ikisi arasinda kaldim, o yuzden bu kadar ayrintili yazdim

  • alttaraf  (29.04.17 22:05:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.