[]

sizce ne yapmalıyım ?

İyi akşamlar.
Biraz isteksizlikten dolayı bu duyuruyu açtım.25 yaşındayım öğretmenim doğuda. Hukuk fakültesi kazandım bu sene ama iştahla girdiğim bölümü şu an pek okumak istemiyorum.Genç yaşımı kitap başında geçirmek pek güzel gelmiyor.Hukuku maddi kaygılarla okumuyorum.Maddi kaygım yok.Hoşuma gittiği için ilgimi çektiği için okuyorum ama arkadaşlarım gezerken dolaşırken sevgilileriyle el ele diz dize foto paylaşırken:) benim böyle evde ineklemem motivasyonumu düşüyor. Napmalı sizce dondurmalı mı okulu okumasam mı ? Sevgili ihtiyacı daha ağır basmaya başladı.



 
Bırak. O şekilde okuduğun bölümden bir hayır gelmez. Tıp istiyorum ama hukuk okuyorum bırakayım mı desen neyse de hukuk vs. sevgili diyorsun. Kesin bırak.


  • dissendium  (29.04.17 19:55:09) 
Yap bi sevgili oku okulunu gene dondurma ne alaka ben anlamadim. Ben de sapım benim de baharda sevgilimle gezesim var ders calisasim yok napim okulu mu birakayim simdi?


  • klar  (29.04.17 20:15:55) 
Yaza girerken hormonlar coşmuş. Normal. Hem sevgili hem okulu birlikte yürüt.


  • hayde bre  (29.04.17 21:13:57) 
Bırakma deli misin. İllaki hukukcu olman gerekmez kendini geliştir. Hukuk insanın bakışaçısını değiştirir. Sana senden çok şey katar


  • stiletto heel  (29.04.17 22:42:30) 
Bırak +1


  • alpkartal  (30.04.17 00:14:27) 
Birak +1
Dis hekimiyim, gecen sene ic mimarlik kzandim cok istiyordum sonra baktim cok ugras istiyor bir yerden sonra cekilmiyor biraktim .
Acik ogretim okuyorum dun kalktim 7de sinava gitmek icin dedim kafana tukureyim bu saatten sonra bok vardi okuyorsun. Isin var gucun var cok okumak istiyorsan yuksek lisans doktora falan kas. Cunku 1-2yil degil minumum 4yil daha gececek 30yasina gelecen millet plan yapcak sen vize final diyecen her sey karisacak o yuzden birak.
  • biarkadastanduydum  (30.04.17 10:58:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.