[]

çaylak onay listesi

bir süre önce 30 binlerde falandım. nasıl olduysa 2binlere düşmüşüm. şimdi beni bi telaş aldı. yazar olmaya bu kadar yaklaşacağımı tahmin etmemiştim. ve yazdığım 10 entry dandik gelmeye başladı. acaba silip yenilerini(biraz daha güzellerini) yazsam, sıramda bi değişiklik olur mu?




 
toplu alım oldu birkaç gün önce o yüzden sıran ilerlemiştir. entry'lerini buraya yazabilirsin tecrübeli yazarlar görüşlerini paylaşır. yazmadan da sürekli 10 entry bulundurursan bir sorun olmaz..


  • dambil  (09.01.10 11:38:52) 
Daha önce de sorulmuştu ararsan bulabilirsin ama şuna benzer bir yanıt vardı:

"yeni güzel entry'lerini yaz, sayın 10'un üzerine çıksın, 10'un altına düşmeyecek şekilde istediklerini temizle" gibi bir şeydi. tam bilgim yok, duyuruyu araştır bulabilirsin.
  • only alcoholica  (09.01.10 12:14:52) 
bobiler.örg

208. yeni tasarımıyla iyice sıçmış site. eskisi en azından basitti, güzeldi.

author

1192. kendisiyle am göt muhabbetinden tutun kürt açılımına kadar geniş bir yelpazede sohbet edilebilecek kişilik.

geniş aile

688. sözlüklerde adına açılan başlıklar ve girilen entryler yüzünden daha önce hiç izlemeyenlerde büyük bir beklenti oluşturan dizi.

memo tembelçizer

116. iddia ediyorum köşesini uzun zamandır çizmeyen karikatürist. özletti. onun yerine makul koca memoşko diye bir köşe çiziyor şu sıralar.

uykusuzdergi.com

18. çok seyrek güncellenen site. eskiden ersin karabulut memo tembelçizer'in komik fotoğraflarını falan çeker koyardı. şu sıralar çok durgun site.

evrim teorisi

1457. bu çağda hala hakkında ''yok öyle bir şey'' diyenlerin aklından şüphe edilendir.

firefox

837. sırf eklentileri için kullananların büyük çoğunluğu oluşturduğu browser. hız isteyenler genellikle google chrome'u tercih ediyor.

els

16. fiyatlarının gerçekten dudak uçuklattığı dergi.

www.elsyayin.com.tr

uludağ sözlük

330. geçen hafta acun ılıca'nın reklamlarıyla online yazar sayısı 540 civarı olmuş sözlük.

img148.imageshack.us

nokia 3310

emekli öğretmenler tarafından büyük ilgi gören mütevazı cep telefonu.

bunları yazmışım. idare eder mi ki bunlar?
  • subwoofer  (09.01.10 12:23:00 ~ 12:48:06) 
evrim teorisi entry'nde edilendir yerine ettirendir yazman gerekli. els entry'si de fiyatları gerçekten dudak uçuklatan dergi şeklinde olsa daha hoş olur gibi. ama yazar arkadaşlar daha iyi anlar tabii.


  • dunyanin en gereksiz adami  (09.01.10 13:07:45 ~ 13:10:26) 
hepsi güzel, hepsi legal. uçuklattığı uçuklattırdığı, edilen ettiren falan değiştirmenize gerek yok. önemli olan tanımın oluğ olmadığı. sonundaki ekin ne olduğu önemli değil.


  • kibritsuyu  (09.01.10 13:30:26) 
bobiler belki gge'dir. burası sözlük, her şey götümüze girebilir.

evrim teorisi başlıkla uyumlu değil. silinmez ama taşınır. çaylak entry'lerinde bu durum nasıl değerlendiriliyor bilmiyorum. moderatörler cevap vermeli buna.
  • dark horse  (09.01.10 14:48:44 ~ 14:49:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.