[]

Burun ameliyatı olacağım, korkuyorum

Merhabalar. Burnumun sürekli tek bir tarafından nefes aldığım için çoğu zaman sinirli oluyorum. Bilmiyorum bununla alakası var mı ama doktora gittim, septum deviasyon mu nedir onu önerdi. Estetik gereksiz ama eğrilik var dedi.

Kavga videolarında birinin burnu kırılınca bile ellerim uyuşuyor gibi oluyor. Ya masada kalırsam? :)


 
benim de olmam lazım ondan korkudan olamıyorum :( yaşamımı doğrudan etkiliyor. sol taraftan hiç nefes alamıyorum. sürekli uykusuzluk, çabuk yorulma, beynimin sol tarafı çürüyormuş gibi hissetme durumlarım var :(


  • fyodor fyodorovic  (29.04.17 01:44:08) 
Ben de ayni dertlerden ve tedirginlikten muzdaribim. Burnundan ameliyat olan arkadasimla konustum zaten lokal anestezi degil tamamen uyutuyorlarmis. Sonrasinda da cok fazla sikinti cekmemis. Buz tedavisi mi ne varmis onla ugrasmasi sikintiymis bir tek dedigine gore. Baya oldu o ameliyat olali bu arada. Belki artik daha zahmetsizdir.


  • seksli harf  (29.04.17 01:49:34) 
Iyi de burun zaten tek taraflı çalışır. Ikisinin de açık olmasi diye bir durum yok. Milleti kandırıp ameliyat ediyorlar kanmayın bunlara. Burun gun icinde dönüşümlü olarak birini kapatip digerini acar.


  • goodman  (29.04.17 02:02:12 ~ 02:03:45) 
@vegas +1 :d
(bkz: grup indirimi)
ben güzel koçaklama, güzelleme falan yazarım. itina ile akrostiş de yazılır...
  • fyodor fyodorovic  (29.04.17 02:07:30) 
@goodman sol tarafım çürüdü abi bildiğin gibi değil... anlayamazsınız...


  • fyodor fyodorovic  (29.04.17 02:12:14) 
Benim de sol taraf gidik. Otrovine sıkarak yaşamaktan müptezel oldum. Ameliyattan sonra gelişmeleri yazacağım


  • Vse budet horosho  (29.04.17 02:21:30) 
aynı durum bendede var. 2 sene otrivine bağımlılığı ile yaşadım. kısa süreler bıraktım ama trivine ciddi bağımlılık yapmıştı.

tekrar spora başladım geçen yaz. 1 haftada bıraktım. spor artık nasıl hormonlar salgılatıyorsa burnu açıyor. ve devamlı o halde kalıyor 2-3 gün. düzenli sporda sürekli açık.

arada mesela çok kısa zamanlarda tam nefes alamadığımı hissediyorum ama iki koşunca geçiyor.

sporu bir deneyin dilerseniz bu kadar korkunuz varsa.
  • kurnaz  (29.04.17 02:48:41) 
8-9 yıl kadar önce aynı sebepten dolayı çapa'da oldum o ameliyatı (estetik yok sadece septum düzeltme). korkulacak hiçbir şey olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. tek rahatsız edici yanı ameliyattan sonraki ilk geceyi tamponla geçirmekti. nefes alamadığım için uyuyamamıştım doğru düzgün. onun dışında da ağrı sızı hiçbir şey olmadı.


  • emuncipation  (29.04.17 04:52:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.