[]

ehliyetsiz araç kullanma

Merhaba,

Ehliyetimi kaybettim bir süre önce, geçende 3 Mayıs'a randevu alabildim Emniyet'ten. Bugün sağlık raporu ve foto kısmını tamamladım. Bu uzun haftasonunda şehirler arası yol yapacağım, polis durdurursa ehliyetsiz yola çıktığım için problem olur mu ki? Önceki ehliyetimin arka yüzünün pvc'si duruyor bende yalnızca, oraya bir kısım yazılar geçmiş. Yanıma emniyet randevu onayını ve sağlık raporumu da alıp, durumu açıklasam idare ederler mi ki?


 
Yakalanırsan 1763 lira.


  • angelus  (28.04.17 17:27:18) 
bana ederler gibi geldi. sonuçta ehliyetin var normalde. ama yine de %100 garantisi yok bu işin.


  • burya  (28.04.17 17:28:20) 
1763 değil. polisten polise değişir. 1763 lira ehliyeti olmayanlara kesilen cezadır. 236 lira diye hatırlıyorum ben. 76 lira da olabilir. e- devletten bir çıktı alıp yola çıkabilirsiniz. garanti olur. seri no'su olduktan sonra çok büyük bir sorun olmaz.


  • mind mischief  (28.04.17 17:33:48) 
o evrakı yanına al, polise de güzelce anlatırsan kibar bir şekilde yani, sorun olmaz gibime geliyor. bu arada hız kurallarına mutlaka uy, çevirmeye girme.


  • cekilmis gayfe  (28.04.17 19:44:41) 
ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza yazamaz.
ehliyeti yanında bulundurmamaktan 150 tl civarı bi ceza yazabilir. bir kez başıma gelmişti ama ben dalgınlık yapacağımı bildiğim için ehliyetin ve kimliğin fotoğrafını telefonumda tuttuğum için ceza yemeden yırtmıştım.

  • predecessor  (28.04.17 19:54:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.