[]

Türk usülü speed dating ?

faceden reklam olarak gelmiş.
yani özel hayat falan diye cırlamayın hemen.
neyse burada neler dönmüş ? bir erkeğe kaç gr kadın düşmüş?
baştaki kadın da organizatör ha.

i.hizliresim.com

 
dışarıda da abiler pusuda :) karşı kafeden bile kesiyorlar..


  • redeath  (28.04.17 16:35:47) 
konuşma kulübü falan olmasın bu onun yerine? ya da çok kötü organize edilmiş bir aktivite.
ben türkiyedeki speed dating aktivitelerine gittim bir kaç defa. gayet normaldi, böyle bir durum yoktu yani.

  • sopiro  (28.04.17 16:43:28) 
sizin gittiğiniz aktivite 'zırtlan'' kaynıyor muydu hocam dengeli bir profil var mıydı?

ve nasıl buluruz bu tarz olayları :D
  • hamburabi kanunundaki bug  (28.04.17 16:48:51) 
@sopiro
speed dating kesin bilgi.
zaten fotoda cıkmamak icin herkes yüzünü çevirmiş :)
  • supermatik  (28.04.17 16:48:58 ~ 16:49:51) 
4 kız 6 erkek var. bi erkek yerine kız gelse 5'e 5 olurdu.

yine iyi kız gelmiş.

speed dating ise, bu kadar göt göte olmamalı.

kesin kadıköy burası. her türlü entel dantel, işsiz sap, tip burada.
  • stewie  (28.04.17 16:49:50) 
@stewie

baştaki iki kız organizasyondan muhtemelen. onları düş.
sondakinin de cinsiyeti pek belli değil gibi.
  • supermatik  (28.04.17 16:54:49) 
yoo kaynamıyordu. bayağı kontrollü yapılıyor cünkü. öncesinde telefonla konusuyorsunuz organizatorlerle, sosyal medya hesabınızı paylaşıyorsunuz vs.

onlar katılımcılara göre yaş ortalamasını falan ayarlıyorlar. siz 55 yaşındaysanız da diğer bütün katılımcılar "kendi yaş grubumda kişileri arıyorum" diyen 30lu yaşlarında insanlarsa, size "bu hafta değil de şu zaman gelin" diyebiliyorlar yani. ama katıldıklarımın biri bu açıdan bayağı kötüydü, garip garip amcalar çıktı karşıma, rahatsız ediciydi biraz. adam direkt "sen nerde oturuyorsun" falan diye sordu mesela.

ilk gittiğim bir First Sight aktivitesiydi, o iyiydi. Diğerinin organizasyonunu hatırlayamıyorum, İstanbul Speed Dating mi ne öyle bir şey olabilir, facebookta reklamı çıkıyordu. O kötüydü.

Çok garip insanlarla da tanıştım. Biri karşıma oturdu mesela, "benim hukuk doktoram var, senin var mı?" dedi. Başka biri ingilizce konuşmakta ısrar etti. Başka biri ilan-ı aşk etti. Ama genel olarak, çok ilginç kişiler tanıdım, güzel sohbetler oldu, "aa böyle hayatlar var mı" dediğim insanlar gördüm (pılını pırtını toplayıp bir sahil kasabasına yerleşen biri mesela).

Özet geçiyorum: gidin ya, iyidir.
  • sopiro  (28.04.17 16:56:14) 
olay hakkında hiç bir bilgim yok. nedir insanlar para mı veriyorlar organizatöre bu buluşma için?


  • loser blueser  (28.04.17 18:25:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.