[]

kim bu neslihan atagül

www.instagram.com

bu kızı sima olarak tanıyorum ama 4.4 milyon takipçilik ne olayı var merak ettim. oynadığı diziler falan yüzünden mi acaba?


 
Oynadığı dizilerden değil, o takipçilerinin yarısını kendi gibi popülerimsi güzel suratlı çocukla 1 sene boyunca 'mükemmel çift ha evlendi ha evlenecek' haberlerine borçlu. Evlenirken de sanki İngiltere prensi evleniyor gibi tantana kopmuştu.
Hayır yetenek fakiri, güzel desen öyle dillere destan güzelliği de yok, nesine bu kadar popi ben de çözemedim.

  • bir nick var benden iceri  (28.04.17 01:51:08) 
takipçileri falan da hep arap. yorumlarda ing. yazanlar bile arap. çok şapmamak lazım


  • prens zuko  (28.04.17 01:59:27) 
kara sevda dizisini şu anda orta asya ülkeleri ve arap ülkeleri çok izliyorlar orada çok meşhur oldu bu dizi o yüzden takipçileri genelde yabancıdır.


  • atcapar  (28.04.17 02:25:44) 
bu kızı ne beğenirim ne dizilerini izlerim. ama standart bi güzelliği olmadığı, farklı bi havası olduğu kesin.

bu huy bi tek bizde mi var? yani öyle ya da böyle dört milyon kişi takip etmiş. ama şu şu yüzden hı hı aslında tü kaka bilmemne. komiksiniz ya. kadın ünlü. bırak da takipçisi olsun. bize ne ki?
  • elorelia  (28.04.17 11:13:40) 
yaprak dökümü'nde oynadı heralde ilk,o zaman ufaktı zaten.
ben sonra başka dizisini izlemedim ama güzel, eğlenceli bir kadın.
yine ünlü biriyle evli vs ama dizi olayı arap furyasından mı emin değilim zira o zaman meryem uzerli'nin 10m olması lazım ki 3m takipçisi varmış şimdi baktım.
  • demoniclewinsky  (28.04.17 11:39:02) 
Bunun dizisi sırbistan'da da çok ünlü, gittiğimizde altyazılı tvde görmüştüm ve bir kız türk olduğumu öğrenince bu diziden bahsetti, ben ve bütün arkadaşlarım izliyoruz, bağımlısı olduk falan dedi. Ben de ilk defa duydum dedim:D Sonra da internetten bakmıştım nedir ne değildir diye.

Dizileri sayesinde bu kadar takipçileri oluyor bence de.
  • peggy  (28.04.17 12:26:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.