[]

sevgiliden pahalı hediye

sevgilinizden araba, ev vs. gibi pahalı hediyeler kabul eder misiniz? kabul ederseniz ayrılık durumunda karşınızdaki istemese bile bir şekilde iade etmeyi düşünür müsünüz?




 
Ev ve araba verebilecek sevgili varsa ayrılmam şahsen :) İstemediği müddetçe vermem herhalde. Hediye geri verilir mi? Verilmez:


  • cemallamec  (28.04.17 00:28:52) 
hediye kabul ederim, iade de etmem. I AM NOT GAY BUT 20$ IS 20$ diyen biri olarak mna bile korum.

siz de ev alan sevgiliniz olursa kabul edin arkadaşlar, böyle affedersiniz keko olmayın ya. ulan dünyada ne adaletsizlikler dönüyor. çocuklar ölüyor. kuzey kore'de üç nesil kampta doğup, büyüyüp ölüyor insanlar. sadece doyabilmek için ölümü göze alarak kamplardan kaçıyorlar. böyle bir dünyada ben kendi parasıyla beni sevdiği için bana ev alan insanın hediyesini mi reddedicem?

evi üstüme yaptırırım ama kesinlikle, ne olur ne olmaz. temkinli olmak lazım. mal gibi öyle sonradan yarım kalacak şeylere atlamamak, totoyu sağlam tutmak gerek. geri kalan her şey için çal keke çal. sizin namusunuzla ve soğanla yediğiniz kuru ekmeği ben villamın havuzunda ıslatıp yerim bu kafayla devam edersek, ohoo. niye kuru ekmek yiyosun o kadar paran varsa mal mısın derseniz, insan nerden geldiğini hiçbir zaman unutmamalı. sizleri saygıyla selamlıyor ve şehvetle öpüyorum.
  • der meister  (28.04.17 00:39:42 ~ 01:22:08) 
yok be almam. delirmedim henüz. verirse geri veririm tabi benim pahallı diye düşündüğüm şey bile en fazla bin lira o yüzden almazsa da kendi salaklığı olur.


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (28.04.17 00:43:38) 
bin liralık saate okey de ev-araba kabul edemem.


  • cekilmis gayfe  (28.04.17 01:00:09) 
Almam gibi durur ama alırım ama sonunda da verir gibi olur ama vermem :v


  • gneral  (28.04.17 01:08:05) 
Günaydın,
Sevgilim bana ev, araba alsa kabul etmem. İkisine de sahip değilim, kim bilir ne zaman sahip olurum fakat ona rağmen "oo havadan ev" diyerek kabul edemem.
Evi kendisine alsın, beni de kendine alsın. Bıkmışım yalnız yaşamaktan, en güzel hediye o olur.
Onun haricinde pahalı hediye beni çok mahcup eder. Telefon, saat, ayakkabı vb... Ölçütüm şu sanırım (şu an formüle ettim) kendim nakit olarak alamayacağım şeyleri başkasından kabul etmem.
Diyelim kabul ettim, sonrasında da iade etmem. Hediye iade etmeyi çok ayıp buluyorum.
  • irene  (28.04.17 08:54:05) 
kabul ederim tabii ama ayrılırsak geri vermem onun yerine satıp başka bir ev/araba alarım. hatırlatsın istemem :D


  • yue  (28.04.17 09:19:06) 
Ev, araba zaten kabul etmem de ama mesela telefon da kabul etmem. Atıyorum telefondan daha pahalı bi saat ya da mücevher olabilir ama telefon direkt maddi bir hediye seçilmiş özel bir şey değil.
Bir tanıdığıma sevgilisi değil de sevgilisinin daha doğrusu eşinin ailesi araba hediye etmişti doğumgünü hediyesi olarak evliliklerinin ilk aylarında. Onu bile garipsemiştim nasıl kabul etti diye.

  • pastörizesüt  (28.04.17 09:37:48) 
:D

başlığı okuyunca aklıma bin liralık saat, telefon, değerli taşlı bi takı vs geldi.
abla direkt evden arabadan girmiş.
birincisi böyle hediye olmaz. şeyma subaşı değilsen. ütopik bi soru benim açımdan. ama her türlü benim bürçeme göre pahalı gelen bi hediyeyi kabul etmezdim, evli değilsem.
  • elorelia  (28.04.17 11:06:29) 
Burda kabul etmem derim ama iş gerçeğe dönüşürse kabul ederim gibi geliyor lol. İade de etmem.


  • jazzabel  (28.04.17 11:11:04) 
Kendim alamayacağım şeyi hediye olarak da kabul etmem.


  • mutekebbir  (28.04.17 11:14:00) 
telefon ve araba kabul ederim ama ev kabul etmem. hediyeyi iade de etmem. ben hediye etmişsem de iade edilmesini istemem.


  • fragile lady  (28.04.17 11:15:06) 
Hahaha,
Niye benim aklıma - kurgu da olsa- gelmiyor böyle şeyler. Ezik miyim ben :)

Böyle şeyleri satın alıp, "al canım" modunda anahtarı uzatmak çok havalı da bunun yasal işlemlerini bensiz nasıl yaptı bu adam. Ben bir arabayı kendime alırken onca yerin kapısını tırmaladım, bensiz nasıl oluryor, vekalet mi verdim? Bak bir doğru düzgün hayal kuramıyorum.

Hayal kurmam bu kadar kıt olduğu için olaya ev, araba değil de kendi alamayacağım bir hediyeyi verse diye kurgulayayım. Eğer zaten evlenme aşamalarına geçmişsek olur, nasılsa beraber olacağız, yoksa ı ıh!

Nazik eşim evlenmeden önce bana saat hediye etmişti. Aptal gibi saati kabul etmemiştim, çünkü henüz evlilik konuşmamıştık. Neyse aradan birkaç hafta geçtikten sonra (evlilik teklifi filan) saati tekrar verdiğinde aslında kutunun iç kısmında bir karikatür eşliğinde evlilik teklifinin de olduğunu görüp utanmıştım.
Bu da böyle bir anım.
  • SiyamkedisiZorro  (28.04.17 11:40:05) 
Ev, araba mı? Düşünemedi :D

Eşim hediye etse ok ama sevgili olduğum biri hediye etse korkarım ya ben. Karşılığında ne beklicek kimbilir diye düşünürüm. Kabul etmeyeceğim için ayrılık durumunda da iade derdi olmaz.
  • peggy  (28.04.17 11:46:31) 
sevgilimle uzun süreli ve çok iyi giden bir ilişkimiz varsa elbette kabul ederim. zaten ev/araba gibi bir hediyeyse beraber kullanacağımız için hiç problem olmaz. ayrılırsak da teklif ederim geri vermeyi, ama o "yok asla olmaz" derse ısrar etmem, bende kalır.
ha çok kötü ayrıldıysak muhtemelen geri veririm ama.

kısa zaman önce sevgili olduğum biri aldıysa kabul etmem. ya da sevgilimle kavgalıysak ve ayrılma noktasındaysak ve barışmak için böyle bir hediye aldıysa da kabul etmem. "son model arabayı görünce hemen barıştı tabi" derler sonra :)
  • istanbul kanatlarimin altinda  (28.04.17 14:21:33) 
@siyamkedisi işlemleri birlikte yapıyorsunuz, parayı sevgili ödüyor o şekilde hediye
@peggy yeni sevgili olduğun biri değil birkaç yıldır beraber olduğun, gelecek düşündüğün biri ama evli değilsiniz tabii

  • limoncello  (28.04.17 22:02:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.