[]

twenty one pilots-nasıl bilirsiniz?

blurryface mükemmel bir albüm değil mi? bütün şarkılar? message man, heavydirtysoul, fairly local, goner.....

ben en son pink floyd'un final cut ve dark side of the moon albümlerinde her bir şarkıyı beğendiğimi anımsıyorum. bütün şarkıları seviyorum-eksiksiz. dinlerken mesela es geçtiğim hiçbir şarkı yok. (vessel albümü de güzel ama mesela içinden birkaç tane şarkıyı ayırırım gibi)

türkiye'de pek tanınmıyolar, ya da ben öyle sanıyorum. yaş ortalaması küçük bi de sanırım kitlesinin, ondan da bana öyle gelmiş olabilir. var mı seven bu grubu merak ettim.

 
blurryface çok iyi bir albüm ya gerçekten. ben de çok fazla kişi tarafından bilinmediğini fark ettim, bilen de heathens'ı biliyor sadece film yüzünden.


  • theseachange  (28.04.17 00:00:49) 
kendileri favorim. album zaten spotify'da cevirimdisi indirilmis hep duruyor ve hic bikmadim dinlemekten. konserlerine de gitmistim, canli performanslari bekledigimden iyidi.

dinleyenlerin yas ortalamasi kucuk evet. taninmiyor turkiye'de. gelseler de gitsek.
  • greenback  (28.04.17 00:18:41 ~ 00:19:43) 
tear in my heart, ride, lane boy gibi şarkıları da çok güzel. hele tear in my heart'ta müziğin sakinleştiği kısımdaki sözler mükemmel her dinlediğimde gülümsüyorum :D

ben de seviyorum şarkılarını güzel bir tarzları var
  • nundu  (28.04.17 00:37:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.