(2)
askerlik ve izin hakları
yetkili birine benzeyen abi
sayın ali tezeller,iş yerinden askerlik için ayrılan ve tazminatını alan ve ayrıca içeride kalan izinlerinin de parasını alan biri, aynı iş yerine tekrar başlayınca izin hakları sıfırlanıyor mu?iş yerinde daha önce çalışma süresi: 2 yıl. daha önce bu konuda bir mahkeme kararı vardı. mahkeme izinleri
sayın ali tezeller,
iş yerinden askerlik için ayrılan ve tazminatını alan ve ayrıca içeride kalan izinlerinin de parasını alan biri, aynı iş yerine tekrar başlayınca izin hakları sıfırlanıyor mu?
iş yerinde daha önce çalışma süresi: 2 yıl.
daha önce bu konuda bir mahkeme kararı vardı. mahkeme izinlerinin parasını alsa bile izin hakları sıfırlanmayacak diye bir karar almıştı sanki ama emsal kararı bulamıyorum.
0
yetkili birine benzeyen abi (
27.04.17)
hayır sıfırlanmıyor. önceki çalıştıklarında izin kıdeminde değerlendiriliyor. bende aradım ama bulamadım. mahkeme kararı var konu ile ilgili.
0
delidir yakalayin
(
27.04.17)
izin günü sıfırlanır tabi ama izin kıdemi sıfırlanmaz.
0