[]

İstanbul'a yakın, sessiz sakin çadırla kamp yapılacak alan

Selamlar,

Haftasonu için gidilebilecek, İstanbul'a yakın bir kamp alanı arıyorum. Elektrik, tuvalet vs. gibi ihtiyaçları kolayca gidermemize gerek olmayan bir yer olabilir.

Mümkünse insandan uzak, doğayla içiçe, hususi arabayla ulaşılabilecek bir olması yeterli.

 
İğneada taraflarında kamp alanı yazıyordu. Arabayla geçerken görmüştüm.
İlçe merkezine de arabayla 5 dakika falandı. Ormana da yakındı.
Uzak dersen de google maps'te kamp alanı diye arama yaptım bu çıktı : prntscr.com
  • sedat peker in yegeni  (27.04.17 14:26:02 ~ 14:28:45) 
bu haftasonu biz kalabalık bir grupla iğne adaya gidip kamp yapıcaz, o yüzden pek sessiz sakin olmayabilir :)
şaka bir yana oradaki koyların geneli tam aradığınız yerler. biz de bu sebeplerden sık sık orayı tercih ediyoruz. tavsiye ederim.

  • istanbul kanatlarimin altinda  (27.04.17 15:24:01) 
Herkes batıdan öneri vermiş, doğuda da çok güzel yerler var. Anadolu yakasındaysan köprü trafiğiyle uğraşmadan Kocaeli/Sakarya taraflarına doğru sürebilirsin.

Önceki sene Kartepe milli parkın içinde sote bir yer bulup kamp yapmıştık. Geçen sene de İnönü Yaylası'nda kamp yaptık bu zamanlarda ve bizden hariç bir çadır daha vardı koca yerde. Yine o taraflarda Menekşe Yaylası falan da var.
  • chicha  (27.04.17 15:39:25) 
Inonu, menekse, delmece yaylalari, izmit sakarya taraflari yani
kastro, kiyikoy, igneada taraflari
daha yakin dersen sile agva taraflari, hacilli koyu, teke koyu, sile aglayan kayalar, belgrat ormani, terkos golu, ciftalanda gol kiyilari
  • jimicik  (27.04.17 16:07:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.