[]

İzmir Tattoo

İstanbul'dayken kimin ne yaptığını çok iyi biliyordum, fakat İzmir'e baya uzak kalmışım. Biliyorum çok soruldu, ama belki yeni insanları tanımış dövme yaptırmış birileri olabilir. Önerilerinizi yollarsanız çok sevinirim. Bu önerilerde Luba, Coşkun Şakre ve Can Gürgül'ü söylemezseniz iyi olur zira ''ün'' almış başını gitmiş bu sanatçılarda, çok pahallı çıkar bu kişilere gidersem. Bence iyi yapmıyor dersem de kızmayın önerileriniz için :) Ben bir tek Alp Soydaş'ı buldum.




 
www.mottotattoo.com

ben burada bir arkadaşımın önerisiyle yaptırdım, memnunum
  • mirty  (27.04.17 14:29:23) 
@cureforlove Sözlükte birçok kişi tavrıyla ilgili şikayette bulunmuş, benim için biraz önemli bir durum. Bu yüzden tercih etmem sanırsam.

@cureforlove istediğim kalibrede bir yer değil

Yine de sağolun yazdığınız için.
  • awareim  (27.04.17 14:33:24) 
Ben bir yapın bir yaptırmayın önerisiyle geldim. (Can gürgüle de bir dövme yaptırdım hiçbiri oma yaklaşmıyor ama)

Burak danışmend, dövmenizin güzel olması tamamen şans işi, yetekli ama umursamaz bir adam, önermiyorum.(bir küçümen, memnun kalınca da büyük 2-3 seanslı bir dövme yaptırdım PİŞMANIM.)

Serkan mercan, çok büyük bir şey yaptırmadım ama işlerini inceledim, tavırları, yaklaşımı, dövmeyi yaparkenki sabrı ve açık, bilgilendirici oluşu tam not aldı benden.
Bunlar alsancakta bir de karşıyaka pasaj içinde bir dövmecide piercing yaptırdığımda adamı çalışırken gördüm bir dövme üzerinde gayet iyiydi adını hatırlarsam editleyeceğim.
  • kullanıcıadımbuolsun  (27.04.17 16:38:56) 
izmirden manisaya gittim ben dövme için. hasan bozal'ın oldukça iyi işleri. helikopter dövmesi görürsen işlerinin içinde o benim sırt işte. izmir'deki ünlüler hem çok pahalı hem de çok özensiz yapıyorlar. ha şimdi yakın arkadaşıma dotwork dövme yaptırıyorum artık. çocuk grafiker zaten. etkisi çok hoş görünüyor. sitedeki elinde kedi tutan hatun ve şarlo dövmeleri benim. bi düşün derim bu tarzı da. www.kemalerkol.com


  • hasmetizm 2046  (27.04.17 17:53:44 ~ 17:54:17) 
Lucky Ink Tattoo. İki yıl dolucak yakında, gayet memnunum.


  • lüzumsuz adam  (27.04.17 18:02:50) 
@kullanıcıadımbuolsun serkan mercan'ı resmen bulamadım internette :D link yollayabilir misin.

@hasmetizm Hasan Bozal'ı beğendim, yaptırılabilir. Yani anlaşırsam ben de giderim sorun değil :) Dotwork düşünürsem yolladığın link mantıklı ama fiyatlandırmayı seansla yapması çok değişik geldi bana.

@lüzumsuz adam vasat bir dövme stüdyosu ne yazık ki.
  • awareim  (27.04.17 19:00:32) 
Çünkü Serkan değil Serhat idi,

www.instagram.com


Bu arada bi hesabına baktım da danişmendciim daha iyiymiş.

Danişmendin tek sıkıntısı aşırı ağrılı olacak bir bölgeye hiç uyuşturma olmadan hem de cover up için girişmesi ve bu sırada işlerin doğal olarak ters gitmesiydi benim için.
Doğru düzgün konuşulursa çizgisi güzel yoksa adamın sıkıntı içinden kasap çıkmasındaydı.
  • kullanıcıadımbuolsun  (27.04.17 19:47:07 ~ 19:55:41) 
@kullanıcıadımbuolsun Gayet iyiymiş, çok sağol.


  • awareim  (27.04.17 19:53:35) 
@awareim normal dövmeye oranla daha uzun sürüyor işlem. ondan kaynaklı olabilir seans durumu. bunlar zaten baştan konuşulan işlemler. kemal çok kafa elemandır. bölgenin fotosunu çekip fotoşop ile şekli yerleştiriyor, dövmenin tam pozisyonunu ayarlayabilmek güzel bu şekilde, açısı büyüklüğü vb.
dotwork art çalışmaları, dotwork mandala vb şekilleri seviyorsan düşünebilirsin. kendine özel bi tarz. ben şahsen çok beğeniyorum. mükemmel bi örnek buldum şimdi onu yaptıracağım. sırf böyle çalışmalar yapıp satan illustratörler var. aşağıdaki eleman çok ii bi örneği

www.google.com.tr
  • hasmetizm 2046  (28.04.17 14:36:01) 
mercan tattoo muthismis.


  • baldur2  (28.04.17 14:43:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.