[]

Logan filmi --- spoiler içerebilir

Selam arkadaşlar, --- spoiler olabilir son uyarı ----

Xmen volverine sadece sinemadan takip eden biri olarak Logan filmini izledikten sonra arada bazı hikayeleri kaçırdığımı farkettim, çizgi film ya da çizgi romanlarda açıklaması var galiba,

1- bizim logan ölümsüz değilmiydi(kendini iyileştiren anlamında), adimantiyum bu adamı niye 100 yıl zehirlemedi de son 20 yılda zehirledi?
2- son zamanlardaki bi filmde bunun adimantiyumunu çıkarmışlardı, noldu da geri geldi? (bi ara geçmişte geri gittiler felan o yaşananları mı değiştirdiler de yaşanmadı)
3- bu kel professor öldüydü (zaman geri - ileri gitmeli filmde geldiydi gerçi ama nasıl geldiği orda da yoktu)
4- tüm mutantları bu profesör yanlışlıkla öldürmüş galiba, o hikaye nedir?
5- logan bitti mi? devamı var mı hikayesinin ( en azından hugh jackman' ın olmayacağını biiyoruz)

şimdiden teşekkürler.

 
Çünkü rejenerasyon dna'larla oluyor ve hem günümüzü tehdit eden gdo'larla hem de yaşlandıkça logan'ın dna'ları bu yeteneğini yitiriyor. Zaten filmde mutantları köreltip yok etmek için her şeye bilinçli olarak mısır şurubu koyuyorlar. Gıda endüstrisine çok güzel bir eleştiriydi bu.

Diğer soruların cevabı diğer filmlerde gizli, başlayıp sırayla izlemeni tavsiye ederim.

Profesör X onları nasıl öldürdü bilmiyoruz, filmde bahsetmiyor.

Wolverine olmayacak muhtemelen, bu yüzden x-23'ü sinemaya soktular. Kız büyür, dişi Wolverine olur. Benim şahsi fikrim bu. Hugh Jackson olmayacaksa olmasın zaten. Yerine başkasını düşünemiyorum.
  • yirmisantim  (27.04.17 13:25:21) 
Sinematik evren bu işlere çok değinmiyor ama çizgiroman dünyasında, Death of Wolverine serisinde uzaydan gelen bir virüs Wolverine'in iyileşme yeteneğini ortadan kaldırıyordu, Adamantium'un zehirlemeye başlaması bununla ilgili bir durum. Yine çizgiroman dünyasında her karakter en az 50 defa ölüp dirilmiştir ama bu sinematik evrende çok olan bir şey değil, ekstrem bir durum olmazsa tekrar gelmez. Misal Spider-Man falan başka serilerde başka aktörler tarafından canlandırılıyor ama Wolverine Hugh Jackman'la özdeşleştiği için biraz zor. Gerçi Deadpool'la ortak bir filmi olabilir diyorlardı ama o da küçük bir ihtimal sanırım.


  • angelus  (27.04.17 13:38:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.