[]

protein bar alan var mı?

iş yerinde insanın canı ister istemez bir şeyler çekiyor ben de protein bar alayım dedim. :)

araştırdım fiyatı oldukça makul bunubuldum; www.supplementler.com

önereceğiniz f/p ürünleri varsa açığım. kullanmaya dair yorumlarınızı da alayım.

 
bu tür ürünleri meraktan deneyen birisi olarak züber ürününün de www.dogalmeyvetatlisi.com başarılı olduğunu söyleyebilirim, devamlı kullanılmasına karşıyım, imkanın varsa evde kendin yap haftalık olarak. Bu hazır olanlar bana çok tatlı geliyor mesela.


  • candanag  (27.04.17 12:19:49 ~ 12:20:49) 
@traktör, linkteki ürün benim favorim, özellikle hurmadan elde edilen doğal şeker içerdiği ve tadı güzel olduğu için. Ama yine de böyle paketli ürün tüketmeyi çok istemiyorum. İmkan varsa @candanag'ın dediği gibi evde yapmak en mantıklısı.


  • peggy  (27.04.17 12:25:25) 
13 gram protein 17 gram şeker içeren bir ürünü protein bar olarak alıp tüketmek çok saçma bir şey. Protein barlar genel anlamda saçma ürünler.


  • angelus  (27.04.17 12:28:32) 
@candanag
bence züber protein bar değil yalnız.
zaten 3,5 gr protein,20 gr şeker içeriyor.fındık fıstık kuruyemiş ve meyve karışımı gib bir şey.

uniq2go bir iki defa yedim ama evet evde daha şekersiz ya da daha az şekerli bir tarif ile de hazırlanabilir.

www.google.com.tr
  • demoniclewinsky  (27.04.17 12:33:31 ~ 12:34:56) 
@demoniclewinsky hepsi aynı mantık, üzerinde protein bar yazıp yazmaması değiştirmez ya da içeriğinde whey protein olup olmaması -dolayısıyla bar başına protein miktarının görece yüksek olması- doğrudan protein bar yapmaz. Altı üstü diğer paket ürünlere nazaran bir tık iyi içeriğe sahip ürünler.


  • candanag  (27.04.17 12:49:51 ~ 12:51:57) 
şeker oranları niye yazmıyor diyecektim angelus yazmış çokmuş. onun yerine kendin en basitinden hurma badem fıstık vs. rondoda çekip küçük toplar yapıp getir. istersen içine protein tozuda eklersin.

edit: onu 17 gram şeker diye düşünme 8 silme tatlı kaşığı şeker diye düşün. normalde 8 kaşık şeker yer misin proteinin üzerine? ne kadar itici oluyor dimi böyle düşününce.

1 tatlı kaşığı silme toz şeker = 2 gr.
1 çay kaşığı silme toz şeker 1 gr.
  • yue  (27.04.17 12:54:53 ~ 13:47:57) 
@candanag
ben "protein" bar olarak adlandırılabilmesi için doğal içeriğin haricinde bir supplement içeriğinin de olması gerektiğini düşündüm açıkcası.
bar başına protein miktarıının görece yüksek olması dediğiniz neye göre,yani 3,5 gr protein var züberde,yarım yumurta yesem daha iyi :D
gidip glikoz şuruplu bir gofret yemekten iyi tabii ama bu, ürünü protein bar yapmaz diye düşünüyorum.
onun yerine denildiği gibi rondoda fındık fıstık çekip atıştırmalık yapmak daha mantıklı.
  • demoniclewinsky  (27.04.17 13:15:09) 
haklısınız şeker oranları benim de dkatimi çekti fakat evde hazırlayacak vakit yok ne yazık ki. ondan ziyade alternatif önerin alalım abiler. :)

Ayrıca baktımda züber'in protein değerleri çok düşük
  • traktör  (27.04.17 13:16:53 ~ 13:19:05) 
söyle bir şeyler var,içerik olarak diğerlerine göre daha düzgün sanki.
www.supplementler.com

  • demoniclewinsky  (27.04.17 13:24:55) 
@traktör, evde yapmak imkanı yoksa o zaman linkteki fena değil. Evet şeker oranı çok düşük değil ancak ben beslenme ve yaptığım spor kapsamında doğal şekeri sıfırlamadığım için (yakında eriyip gideceğim:p), arada sırada alıyorum:D Sana da uygunsa düşünebilirsin.
Bu arada bu ürün normalde 6.9 her yerde, bazen kampanya ile gratislerde 5.9'a görebiliyorum (linktekiyle aynı fiyata denk geliyor). Böyle kutu halinde almadan önce tekli alıp deneyebilirsin.

  • peggy  (27.04.17 13:39:05 ~ 13:40:34) 
protein bar diye satılan tüm ürünler aslında "karbonhidrat bar". hani bir söz vardır: "tuttuğum iki meme, yediğim y...ın haddi hesabı yok." diye. aynen protein bar için geçerli.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (27.04.17 14:11:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.