[]

Müzikal filmleri sever misiniz?

Son bir yılda bayağı müzkalli seyrettim ve sevmee başlıyorum artık. Eskiden sevip sevmeme gibi durum yoktu ama artık çoğunluukla onları seyrediyorum.

Niye sarıyor ki bu şeyler ?


 
Sevmiyorum, hayal gücünüz yüksekse sizi hayallere sürüklüyor ve o yüzden tatlı geliyor olabilir.

En son Moulin Rouge'u sevmiştim. La la land'a da güzel diyorlar.

@qazaqwsx'daki durum bazen bende de oluyor. Hint filmlerine de bu yüzden biraz uzağım.
  • otonom  (27.04.17 00:19:06 ~ 00:20:08) 
ben baştan ön yargılı oluyorum. hatta müzikal olduğunu öğrenince amaan diyip izlmiyorum ama sanırım güzel şeyler kaçırıyorum..


  • qazaqwsx  (27.04.17 00:19:07) 
Sweeney Todd filmini sevmiştim. Ama şimdi düşünüyorum da çok pislik bir filmmiş. Şu anki kafa yapımla izlemem. Müzikler kaliteliyse ilgi çekiyor olabilir.


  • dissendium  (27.04.17 00:31:03) 
Sweeney Todd ve Mamma Mia'yı cok sevmistim, ozellikle muzikal diye gitmem ama gitmemezlik de yapmam. Guzel seyler cikabiliyor :)


  • neferkitty  (27.04.17 00:42:30) 
Severim. Ama la la land i pek sevemedim mesela


  • mutlusismankedi2015  (27.04.17 00:48:40) 
farklı ve izlemesi basit filmler çünkü... kafa dağıtmak basit filmler sıkıcı oluyor, müzikaller nispeten daha ideal
ilk göz ağrım greace
sonra dirty dancing, mamma mia...
  • part time pollyanna  (27.04.17 00:49:16) 
hafakanlar basıyor izlerken


  • superb  (27.04.17 10:49:28) 
Hayal gücüyle müzijkalin alakasını çözemedim. Sıradan bir filmden fazla hayal gücüyle alakalı bir şey yok ki müzikalde.

les miserables mesela beni de etkileyen.

www.youtube.com
  • Cursed Chico  (27.04.17 22:46:16) 
Bayılıyorum! Grease'i nereden baksan bir on beş yıldır, yılda 2-3 kez izliyorum. Funny Girl'e, Singin' in the Rain'e bayılıyorum. Klasik müzikallerden hâlâ izlemediklerim var, kıyamıyorum henüz izlemeye.


  • kobuzchu kiz  (27.04.17 23:02:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.