[]

Şu şarkı size neyi/hangi filmi anımsatıyor?

Baştan dinlemek isterseniz : www.youtube.com

Soruyla ilgili olan kısımdan başlamak isterseniz : youtu.be (En az 30 saniye dinledikten sonra cevaplarsanız sevinirim)

Yönlendirmiş olmamak için kendi cevabımı buraya yazmadım.

 
Türkçe rock esintisi var. Zihnimde gelinlik giymiş Özlem Tekin canlandı.


  • dissendium  (26.04.17 22:29:59) 
youtu.be

bunu çağrıştırdı bende
  • part time pollyanna  (26.04.17 22:48:49) 
başı için dissendium +1
sorduğun yer için neşeli günler tarzı Türk filmlerindeki hüzünlü sahne müzikleri

  • fallopian  (26.04.17 22:53:14) 
@fallopian,

Kemal Sunal'ın filmlerinden biriyle bağdaştırmıştım ben, böyle düşünen bir kişi daha varmış :) Çok küçükken izlediğim için filmin adını bilmiyorum, filmlerinden birinde buna çok benzeyen bir kısım vardı. Bu grubu da yeni keşfettim, Spotify'da sıradan çalarken "araya yerli şarkı mı girdi acaba" diye bir bakayım dedim, adamlar Polonyalıymış.

Duyuruyu okuyanlar için biraz daha bilgi vereyim, anahtar kelimeler şunlar : köy yeri, komik duruma düşen bir adam (bu herhalde Kemal Sunal'dır diye düşündüm) ve çektiği çileler :D

Sene 1997-1998 olabilir ben bunu izlediğimde, 5-6 yaşlarındayım işte :)
  • hayirsiz  (26.04.17 22:56:19 ~ 23:03:03) 
Hababam sınıfında birileri okuldan ayrılırken falan çalan şarkı da olabilir


  • fallopian  (26.04.17 22:58:05) 
Çok ilginç. Benim de aklıma ilk dinlediğimde köyden kente göç gelmişti aslında. Alakasız olur diye yazmadım. Kemal Sunal'ın Davacı filminde böyle bir şey bulunabilir belki. O köyden mahkemeye gitme kısmında böyle bir müzik vardı sanki. Emin değilim. Bir de bu tip müzikler gerçekten Anadolu rock'a benziyor.


  • dissendium  (26.04.17 23:18:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.