[]

koşu ayakkabısı

merhaba ben koşuyorum. tebrik edip destekler misiniz?

çok pahalı olmamak koşuluyla bir koşu ayakkabısına ihtiyacım var çünkü ayakkabım artık eskimiş. :(
çok fazla kriterim yok. rahat olsun. sağı solu delikli yok efendim şeffaf falan olmasın rahat olsun bitti gitti.
teşekkür ederim.

edit: erkek ayakkabısı.

 
decahtlon'a gidiyorsun, kalenji ekiden aliyorsun. hadi hayirli olsun.


  • fakyoras  (26.04.17 22:21:13) 
@fakyoras abi bu da çok ucuzmuş ayakları koşu pistinde bırakmayalım?


  • sparkle kiddle  (26.04.17 22:25:03) 
Safkan koşu ayakkabısı diyorsan adidas ultraboost'lardan alıcaksın.

Şu boost teknolojisinin güzelliğine bakar mısın?
www.youtube.com
  • faraton  (26.04.17 22:41:27 ~ 22:41:46) 
Skechers, Nike


  • mutlusismankedi2015  (26.04.17 23:08:01) 
@sparkle decathlonun kendi markasi, saglik acisindan bir zarari yok :) rahatligi ise skechers'a yakin.


  • fakyoras  (26.04.17 23:51:20) 
Fakyoras +1

500-600₺ verip profesyoneller için üretilmiş bir ayakkabı almayı düşünmüyorsanız kalenji ekiden size yeter bence de. Denemeden önce ben de fiyatından dolayı önyargı ile yaklaştım ama 250-300 liralık adidaslardan çok farkını göremedim. Elbette bir ultraboost değildir ama tam bir f/p ürünü.
  • md11  (27.04.17 04:28:18) 
Kalanji almayın(en ucuz modeli için konuşuyorum diğerleri güzel ama nike parasına geliyor) ben antrenmanlarda kullanıyordum çok çamurlu bir sahadaysak asıl ayakkabım olan new balanceların başı yanmasın diye, çok çabuk sertleşiyor tabanı, dizlerinize zarar verir koşuyorsanı.
da dechatlonda adidasın falan da ucuz serileri denk geliyor bir bakın.
En son nike outletinden(izmirden) mağazalarda hali hazırda 350 liraya satılan ayakkabıyı 140 liraya aldım.
Sezon takıntınız, ayakkabı şu renk olsun aman gibi takıntılarınız yoksa outletleri es geçmeyin.
Hiçbiri olmadıysa ben anneme böyle aldım en son ayakkabıyı(küçük bir ilde ve olan her şey çok pahalı bu sebepten bi biz satıyoruz mecbursunuz ayağına), gittik mağzada denedi modelini not ettik, numarasını öğrendik internetten alıverdik sonra, çok mutlu kadın 100 liraya yakın fark etti.
  • kullanıcıadımbuolsun  (27.04.17 09:39:03) 
marka model renk takintim yok.kalenji'yi magazada bir deneyecegim. outlet de mantikli fakat numara bulabilecegimi sanmiyorum. tesekkurler herkese


  • sparkle kiddle  (27.04.17 16:58:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.