[]

Telefonunuz Çalındığı An

ayvayı yediniz mi?
şu an, şu saniye
iş yerinde sizi sevmeyen biri, takip edip telefon şifrenizi gözlemledi ve telefonunuzu çaldı. ulaşabileceği içerikle sizi rezil kepaze ettirebilir mi?
işten atılmanıza neden olabilir mi?

şu an benim telefonumda şirkete ait olmadık alanda kurulmuş içki sofraları var fotoğraf olarak, kovulmama neden olabilir. yine de ısrarla saklıyorum.

sizin de var mı böyle şeyler?

ya da gıybetli wassap konuşmaları vs?

 
tertemiz telefonum hiç sıkıntım olmaz.


  • basond  (26.04.17 13:30:19) 
olsa olsa gıybet vardır. onun da işle güçle alakası yoktur. yani soruya cevap: hayır.
edit: ayrıca şifre benim de zor, parmak izi ftw.

  • interview with the vampire  (26.04.17 13:32:03 ~ 13:33:19) 
şifremi bulamazlar zaten parmak iziyle açıyorum şifreyle açtığım binde bir.
ama var evet. karşılıklı masalarda otururken dedikodu yapıyoruz insanlara lakap taktık

  • matilda  (26.04.17 13:32:23) 
İnanır mısın bulunabilecek olan her şeyin arkasındayım. Yüzsüzce hem de yani birisi bulsa da gelse "sanki sizinki çok temiz amk" derim. Hatta birisi çalarsa falan hediyem olsun diye çükümün resimleriyle doldurasım geldi şu an.


  • norek  (26.04.17 13:39:27) 
whatsapp konuşmalarını ara ara siliyorum ama sıkıntılı şeyler var. galeri desen hak getire zaten. ama yine de tanıdık biri aile/iş okusa dırıdırırın!!! işten atılmam da, sıkıntı çıkarabilecek durumlar var. ailede ise heralde tası tarağı toplatıp köye yerleşmemize neden olacak şeyler.


  • elorelia  (26.04.17 13:40:36) 
benim telefon temiz, zaten açık oluşturabilecek atraksiyonlara girmiyorum. işyerinde alkol almak tek taraflı fesih sebebi diye biliyorum. yanlışım varsa birisi düzeltsin.


  • orange coffee  (26.04.17 13:54:31) 
Gıybet yok, sakıncalı foto da yok. Bulanın eline hiçbir şey geçmez.


  • peggy  (26.04.17 14:58:28) 
Neredeyse bütün hayatım telefonumda kayıtlı diyebilirim.

Hiçbir şey olmaz bana. Sadece sevdiğim, yakınım birkaç insanın bazı sırları açığa çıkar, rezil olurlar. Benim de birkaç arkadaşla arama problem girebilir tüm sırlarım açığa çıkarsa, ama pek hayati şeyler değil.

Edit: Şimdi aklıma geldi: Bana gerçekten zarar vermek isteyen biri işle iligili ciddi sekte vurabilir bana.
  • long live rock n roll  (26.04.17 15:40:24 ~ 15:43:47) 
bende giybet fazlasiyla var. ekran goruntuleri falan var. isten attiracak diyaloglari cok yazmiyorum su aralar ama genelde hatta hic konusmalari silmiyorum. boyle bekletme huyum var cok unutkan oldugun icin arada gerekiyor. ama onceden kalan diyaloglar tehlikeli olabilir.

bizim is grubumuz var whatsapp uzerinden. bir keresinde is arkadaslarim hakkinda bir yorumu yanlislikla gruba yollamistim. cok kotu degildi ama yine de baya utanmistim. hala da aklima geliyor.
  • my pink  (26.04.17 15:43:46) 
Kızların gönderdiği cıbıl fotoğrafları unutuyorum bazen.


  • arnold schwarzeneger  (26.04.17 15:46:24) 
Telefona soyle ufaktan bi goz attim da

-isyeri ile ilgili bi seyler var da, ben takmiyorum pek.

-Vatsab, telegram ve instagram dan bir suru yurusmeler, koklasip oynasmalar.

-Galeride; sadece beni degil bi kac aileyi yalacak seyler var. Evli/sevgilisi olup "arkadasiyla" eller havaya gittigimiz abiler vs.vs..

-Bi de dropbox var ki abov. Direk muebbet.
  • bir3iki7  (26.04.17 15:48:35) 
olabilir ama daha çok güler herhalde.


  • Apocalypse  (26.04.17 16:55:32) 
benimle beraber bir çok insanı hem rezil edecek, hem de işinden edecek bir çok şey var telefonumda. o yüzden gözüm gibi bakıyorum + 6 haneli şifrem var kimse bilmez + parmak izim bile tek parmağımda + şifre birkaç defa yanlış girilse telefonu sıfırlıyor.


  • roket adam  (26.04.17 17:58:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.