[]

Hafta sonu bisiklet kiralayıp gezilecek yer

Merhaba,
Hafta sonu 2 kişi bisiklet kiralayıp gezmek istiyoruz. Daha önce hiç yapmadık.
İstanbul-Avrupa yakasında nerede bisiklet kiralayabilir ve gezebiliriz?
Avrupa yakası olmaz diyorsanız Anadolu yakası da olur ama önceliğimiz Avrupa yakası.

 
Yeniköy sahilde Sedona'dan kiralıyor millet. Bisiklet çeşidi bol.


  • arnold schwarzeneger  (26.04.17 10:52:26) 
yeşilköy sahilde kiralayanlar var ama fiyatlar fahiş, yarım saati 15 lira gibi bir şeydi. belediye de bisiklet kiralıyor ama bisikletler çok boktan.


  • lazpalle  (26.04.17 10:54:10) 
Yeniköy Sedona uzak gelirse Bike & Outdoor Beşiktaş da kiralıyordu en son.

Anadolu yakasında da Delta Bisiklet ve Bisiklet Sepeti kiralıyordu bildiğim kadarıyla. İsterseniz öncesinde telefonla arayıp emin olun, yanlış yönledirmeyeyim artık kiralamıyorlarsa.
  • chicha  (26.04.17 10:55:02) 
Yeniköy müdür Yeşilköy müdür nerden kiralıyorsanız sonrasında da Belgrat Ormanı'na gidin bisikletle. Benim yapamadığım hayalimdir.


  • samterk  (26.04.17 10:58:32) 
Fenerbahçe stadının Migros tarafında Cyclist Türkiye Bisiklet Dergisinin yanında bisiklet kiralama hizmeti var. Emirhan yardımcı olur. Saati 10 TL, Günlük 35 TL. İletişim: +90 534 220 9596

Uğramışken dergiye de girer eksik sayıları ücretsiz alıp sahilde çimenlere yayılıp okursunuz.
  • mahsus mahal  (26.04.17 18:03:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.