[]

Hangisi doğru ?

Çok canımı sıkan ve olumsuz bir aşk meselesi var. Ama sorum bu değil. Bu durumdan dolayı moralin aşırı bozuk resmen acı çekiyorum.

Sorum şu: Bu hisler altında iyice içime kapanıp etraftan kendimi soyutlamalı mıyım ? Yoksa hiç bişey yokmuş gibi davranıp etrafa gülücükler mi saçmalıyım ?

Arkadaşlarımın yanında surat asıp mutsuz olmak hoş olmuyor binlerce neyin var sorusu geliyor
Eğer ikinci seçeneği seçersem arkadaşlarımın yanında mutlu rolü oynamam lazım.

Ne dersiniz ?

 
Rol yapma. Mutlu olacagim ya da acı çekecegim gibi zorlama triplerin hicbirine girme. Nasil hissediyorsan o duyguda kal ama dibe çok batmadan. Rahat ol yani.


  • aquarium  (25.04.17 21:47:18) 
Rol yapma elbette, yalnız kalma arkadaşlarınla bol vakit geçir. Kafa dağıt , mutlu olmaya çalış.


  • Erensq06  (25.04.17 22:03:21) 
Yukardaki arkadaslara katiliyorum.

Genel olarak kendini bu iki secenekten birini secmek zorunda olma hissini birak. Secenek falan yok. Nasil o an hissedersen.
  • qazaqwsx  (25.04.17 22:04:57) 
İçimden 1. Seçenek geliyor ki buna çok meyilli biriyim. Ama 1. Seçenek sonucu resmen hayattan ve arkadaşlarımdan kopup gidiyorum


  • top_secret  (25.04.17 22:09:09) 
@top_secret

demek ki bir süre buna ihtiyacın var. duygularını yaşa hayatını tamamen ele geçirmesine izin verme ama üzülmen gerekiyorsa üzülmeyi ertelemek ya da üstünü örtmek daha tehlikeli bir şey.

ayrıca sen üzüldüğünde yanında olan sen kopsanda senden kopmayacak arkadaşlarıng gerçek arkadaşların olduğunu göreceksin.
  • qazaqwsx  (25.04.17 22:31:40) 
duygularınızı yaşayın, yok saymayın.
bedende o duyguyu katılaştırırsınız.
duyguyu deneyimlediğinizde, kendi normal sürecinde hafifleyerek, azalarak kaybolacaktır.

kendi haline bırakın.
  • blatta hiberna  (25.04.17 22:50:32 ~ 22:50:58) 
Rol yapma, mutlu ol.


  • arnold schwarzeneger  (26.04.17 09:52:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.