[]

sinir ve gerginlikle koşut olarak azan egzamaya napılabilir?

sadece ellerim üzerinde belirli bir iki noktada var.(bir dönem çok daha kötüydü sırtımda falan da vardı ama o zamanlar zor zamanlardı) ne zaman stresli veya gergin birkaç gün geçirsem veya sinirim bozulsa azıyorlar ve çok sinir bozucular hem kaşıntı hem bazen fazla kaşıntı sonrası acı ve kötü görüntü. bir sürü çeşit çeşit krem kullansam da çözmedi. bu stresi vs kontrol altında tutmaya calısmak dışında yapabileceğim hiçbir şey yok mu?




 
İmkanınız varsa açık havada uzun yürüyüşler iyi gelebilir (stres için yani).


  • neferkitty  (25.04.17 22:52:29) 
deri döküntüleri, sivilceler, akneler ve buna benzer cilt rahatsızlıkları genel olarak öfkeyi gösterir.

egzamanın özeliği, kin de barındırmasıdır.
yani birine veya bir olaya karşı aşırı düşmanlık ve kin besleme.
genelde ailevi olur.

bu sorunları çözerseniz egzamanız geçer.
benim yüzümde, koltukaltımda, saç diplerimde ileri seviyede vardı, geçti.

ama bu iki günde hemen kızarıklığını alacak bir yöntem değil tabii, uzun bir süreçten bahsediyorum.
  • blatta hiberna  (25.04.17 22:57:39) 
yüzümde egzama ve biraz da gül hastalığı var yaklaşık 2,5 senedir. üzülerek söylüyorum ki; hiçbir şey yok.

doktorum bile "biz bunu biraz kontrol altında tutabildik ama hepsi bu, bununla yaşamaya çalışsan iyi olur" dedi. elinizin üzerinde olmasını kıskandım açıkçası, keşke yüzümde olmasaydı benim de.
  • dedi ayca  (25.04.17 22:59:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.