[]

Eskiden sarılarak uyumayı severdim şimdi fobik bir durum oluştu

nedense kafama takmaya başladığım bir hadise. kız arkadaşlarıyla, sevgilileriyle sarılarak uyumayı seven birisiydim, son ilişkimin son dönemlerinde koltuğa kaçmamla başlayıp son bir yıldır bir şeyler hissettiğim hissetmediğim tüm partnerlik ilişkilerinde koltuğa kaçıyorum. yanlış anlaşılmaktan çekindiğim durumlarda da gözüme uyku girmiyor bir başkasıyla. kimi samimiyet duvarını aştığım ilişkilerde birisiyle uyuyamadığımı izah edebilsem de, burukluk ya da değer düşmesi yaşadığımı da fark ediyorum. bu duruma kafa yordukça daha da büyüyeceğinden de ayrıca çekiniyorum. bir önerisi ya da tecrübesi olan var mı acaba?

27e


 
Şahsen çok dokunmatik bir insanım, sevgimi dokunarak göstermezsem ve bana sevgi dokunmaları yapılmazsa çatlarım.

Ama uyku konusunda tam bir nanemollayım. Bulunduğum ortamda ses ışık hareket varsa uyuyamam. Hele ki dokunma varsa mümkün değil.

Bi eski sevgilim yanımda uyurken (o da benim gibiydi) onu uyandırıcam diye korkumdan uyuyamazdım, dönmeyeyim diye (çünkü çok hareketli uyurum) kasılır kalırdım bütün gece. Bu da bana eziyetti tabii.

Kendini olduğun gibi kabul et. Olabilir, yaş ilerledikçe bünyede değişimler yaşanabilir. Yeter mi psikolojik açıdan sana yük olmasın, sağlıklı bir durum olsun. Seni seven olduğun gibi sever. O eski sevgilim gibi uykundan uyanıp niye beni izliyosun uyuyamıyorum diyorsan o zaman tedavi al tabii.
  • yaren  (25.04.17 20:14:41) 
rol yapmaya gerek yok bence. o yakınlığı hissedeceğin biri olduğunda zaten kalkıp gitmek aklına gelmez.


  • orpheus  (25.04.17 22:08:47) 
@orpheus +1

bence de yeterince yakın hissetmiyorsun.

ayrıca seviştikten sonra ayrı koltuğa giden adamla da uğraşmam ben olsam. o kadar da değil yani. sevişecek kadar temas edebiliyorsa sarılıp yatabilmeli de.
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (25.04.17 22:16:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.