[]

yaz yurtdışı öneriler

WAT fikrine aile sıcak bakmadı olmadı interraile gelecek arkadaş yok. ne yapılsa edilse de yazın 1-2 aylığına yurt dışına çıkılsa. fikirler?




 
lisans öğrencisiyseniz gezmek istediğiniz yerlerde bir üniversitede yaz okulu ve lab ayarlayabilirsiniz. haftasonları ordan sağa sola gidebilirsiniz.


  • fotrsapka  (08.01.10 20:54:19) 
sen zaten alternatifleri tüketmişsin gibi. çalışma kamplarına gidebilirsin. para almayıp 1-2 ay boyunca tanımadığın insanlarla hamallık yapıyorsun. ev yapıyosunuz bağ bahçe falan filan. interraile yanlız da gidilebilir ama wat'a sıcak bakmayan aile interrail'e de izin vermez bence wat yap sen. biraz ısrarcı ol. gençliğini kullan. ben geçen yıl gittim bu yılda gidecem büyük ihtimal. kesinlikle tavsiye ederim. müthiş bir deneyim. hoş orda da eşek gibi çalışıyorsun ama farklı bir kültürle tanışmak falan filan güzel şeyler. roller coasterlar da müthiş :)


  • fundamental  (08.01.10 20:55:39 ~ 21:11:38) 
tek basina interrail + couchsurfing

daha ucuza gelir, hostellerden daha iyi yerlerde yatarsiniz, bir suru yeni insanla tanisirsiniz caniniz sikilmaz, hatta sizi gezdirir eglendirirler bile.
  • hapax  (08.01.10 20:56:13) 
interraile izin var da. tek başına gitmek istemeyen benim. sıkılıyorum tek başına gezmekten.


  • aliscan  (08.01.10 21:02:10) 
interraili ben de dusunuyorum tek kisi nasıl olur acaba .. tek yapan var mı hıc ınterraıl ?


  • kennym  (08.01.10 21:08:35) 
tek başıma yaptım interrail(italyadan başladım, ve 20 gunluktu) , ama ben yalnız gezmeyi seven bir insanım, o nedenle pek tavsiye etmem tek başına interraili.


  • hizli sperm  (08.01.10 23:25:13) 
ben geçen yıl abd de bazı şehirleri yalnız gezdim çok skik bi durummuş onu fark ettim. tek başına interrailin de ucundan dönmüştüm. iyi ki yapmamışım dedim sonra. en azından kafa dengi 1 arkadaş şart. diğer türlü çok sıkıcı.


  • fundamental  (09.01.10 00:10:28) 
gecen yaz onceden hic tanimadigim biriyle 2 haftaligina birkac sehir gezdim. sonra kendi basima geri donmenin bu kadar koyacagini dusunemezdim. tum gezme tozma hevesim kacti. 20 kusur saat suren trene binip dondum direk geri.
yalniz soyle bir durum var, gidecek kimse yok diye de gitmemezlik yapma bence. birisi birisinin saglamasi olmasin. elinde bu secenegin varsa kullan tabi, ama yoksa da bekleme. ben bu yaz oyle yapacagim mesela.

ha fikir mi? iran?
  • sanat guresi  (09.01.10 03:00:03 ~ 03:00:29) 
belki interrail yapmak isteyen sözlükçülerle bir zirve yapılabilir :D


  • aliscan  (09.01.10 03:05:46) 
buraya yazdıktan tam 2 sene 10 ay sonra işten istifa edip , 1 aylık bır ınterraıl + ucak karısımı ve couchsurfıng desteklı bır tur yaptım .. cok keyıflı lan , sıktıredın stajı fılan cıkın gezın , dolaşın :)


  • kennym  (27.05.13 19:35:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.