[]

Otoparkta Uyumak

Beyoğlu'nda olmadık bir yerde gaza gelip alkol aldık diyelim. dönmem gereken yer çok alakasız ve uzak. İşparkın büyük otoparkında diyelim araç. Aracın içine girip bir kaç saat uyumak güvenli olur mu? ya da yasak mıdır?




 
parasını verdikten sonra, hiçbir şey diyebileceklerini sanmıyorum.


  • cancoskn  (25.04.17 14:13:07) 
Camı hafif açık bırak uyu


  • basond  (25.04.17 14:15:23) 
ispark'ın bir otoparkı vardı, bir otelin yanında, küçük, gece bir saatten sonra hizmet vermiyordu. Taksim meydana yakın. Bir kere saat 4'te gittik. Otopark mafyasının güzide bir elemanı, ispark elemanları gittikten sonra orayı mesken belliyor. Para alıyordu. Bu tarz bir ortam olabilir mi acaba? Aman diyeyim. Güvenliğe dikkat.

Birde geçenlerde bizim arkadaşlar elektro müzik festivaline gidip, zorlu center otoparkında bıraktıkları arabada sabahladılar, ancak 40-50 lira otopark ücreti ödemişlerdi.
  • cliquot  (25.04.17 14:22:50) 
24saat açık çok katlı otopark.
gecelik ücreti 25filan sanırım.

  • tum haklari saklidir  (25.04.17 14:46:25) 
Hiçbir sıkıntı olmaz. Doaha önce yaptım ordan biliyorum.


  • vatandasacartcurtyok  (25.04.17 15:37:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.