[]

amorti değerlendirme zamanı

bana bu yılbaşı çekilişinde amorti çıktı. şimdi bu elime yeniden gelen zengin olma fırsatını kaçırmak istemiyorum açıkçası. bu amortinin karşılığı bi bileti hemen sonraki çekilişe kadar mı almak lazım yoksa istediğimiz zaman alabilir miyiz? hemen almak lazımsa bi dahaki çekiliş ne zaman? ayın 9'lu günlerinde çekiliyor gibi kalmış aklımda sanki ama yarın mıdır yani acaba? bir de hayata yeniden umutla bakmamı sağlayan tüm milli piyango idaresi çalışanlarına teşekkürü borç bilirim.




 
sayısal lotoyu falan 1 yılda almak gerekiyordu. milli piyango da öyledir herhalde.

edit: biletin arkasında yazıyor, o da 1 yılmış.
  • sanal uyku  (08.01.10 20:03:46 ~ 20:04:33) 
evet ayın 9 unda çekiliyor. bana da amorti vurmuştu(hala inanamıyorum), üstüne 1.5 lira koyup 3 bilet aldım. Yılbaşı nedeniyle bilet fiyatları 7.5 lira idi. Şu anda çeyrek bilet 3 lira. Bi amorti daha hedefliyorum.


  • kakam gelmis olamaz mi  (08.01.10 20:04:04) 
istediğin zaman alabilirsin hocam sorun değil. istersen yarın alırsın bilet belki çıkar. ben aldım 7 tane bilet 90 tl çıkmıştı. bakalım baş mı çıkıcak milyonlar mı.


  • vurursa gol olur  (08.01.10 20:04:10) 
1 yıl suresi var.


  • bryan fury  (08.01.10 20:30:16) 
ilk hafta yani ayın 9'undaki çekilişinden almanı tavsiye etmem. Milli piyangonun yıllardır uyguladığı yılbaşının ertesi hafta çekilişinde uyguladığı, aynen yılbaşındaki gibi 7 rakkam üzerinden çekiliş olayı kazanma şansını azalttığı gibi, tamamen amorti kazanan biletleri temizlemek içindir. bir sonraki hafta 6 rakkamlı çekilişe dönülecektir. bir hafta bekle bence.


  • entrynin sonundaki takma isim  (08.01.10 21:45:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.