[]

ismini unuttugum sanatci

cinsiyet erkek, youtbeda videolari vardi, hollanda ve amerika ile bir baglantisi vardi, zannedersem hollanda'da yasiyor veya ailesi orada gocmen veya kendisi gocmen, amerikaya konsere gitmis olabilir. ismi tek kelime olan eski bir turkunun modern jazz enstrumental versiyonunu yapmisti. dinledigim zaman cok hosuma gitmisti, ustuste milyon kere dinledim. fakat simdi ne adamin adini, ne grubunun adini ne de sarkinin adini hatirlamiyorum.
bir de zannedersem garbarek'le bir ortak calismasi olmustu.
allah rizasi icin biri deyiversin kimdi yahu bu kisi?
zaman olarak da 90lar veya 2000lerin basi olabilir.

 
Caz deyince aklıma Fatih erkoç geldi diğer dediklerinle bağlantısı var mı hiç bilmiyorum.


  • uyusam iyi olur  (24.04.17 18:29:26) 
yok o degil.


  • mavicorap  (24.04.17 18:47:06) 
(bkz: ilhan ersahin) var isvec ve amerika ile baglantisi olan.


  • oshamahue  (24.04.17 19:00:11) 
Merak ettim ben de.


  • lanetolasibeyaz  (24.04.17 21:27:15) 
yok ilhan ersahin degil. okay temiz de degil, yine akla gelebilecek bir isim diye soyleyeyim. yani bari turkunun adini hatirlayabilsem, yok beyin tumden yanmis gitmis, boyle citlembik mi desem onun gibi bir turku ismi hatirlayan var mi?


  • mavicorap  (24.04.17 22:18:29) 
evet sonunda linki tekrar buldum,
www.youtube.com
sanatci atilla engin, turku keklik
yanlis hatirladiklarim hollanda kismi danimarka olacak. garbarek ortakligini da okay temiz baglantisindan belki uydurmus olabilirim emin degilim, olabilir de olmayabilir de...
  • mavicorap  (24.04.17 22:26:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.