Giriş
(2)

e-pasaport başvuru yapamama sorunsalı

rague
Tam olarak 3 gündür, günde 10 kere falan denediğim halde halen e-pasaport başvurusunu yapabilmiş değilim. Bu sorun başkasında da var mı? Ya da nasıl aşılır bir fikri olan var mı?Bütün TC kimlik no var, şu çeşit pasaport, ve tüm kimlik bilgileri kısmının girişini yapabiliyorum. Sonra gelen takvim ekr
Tam olarak 3 gündür, günde 10 kere falan denediğim halde halen e-pasaport başvurusunu yapabilmiş değilim. Bu sorun başkasında da var mı? Ya da nasıl aşılır bir fikri olan var mı?

Bütün TC kimlik no var, şu çeşit pasaport, ve tüm kimlik bilgileri kısmının girişini yapabiliyorum. Sonra gelen takvim ekranında güne basınca her seferinde "ooops (evet oops) 505 hata"sı yiyorum.

Ek bilgi:
1) Chrome, Firefox ve IE hepsinde de deniyorum.
2) Yes ctrl+f5 falan onları da geçelim.
3) Telefon numarası bulmak da dert. Hem 384 08 06 hem de 303 54 59 numaralarından aradım. Telefona da bakan yok. Sanki adamlar tası tarağı toplayıp kaçtılar. Şüphelenmeye başladım.
0
rague
(24.04.17)
ben daha yeni aldım randevu. bazen hata veriyor, eski sayfaya dönüp devam edince olmuştu bende.

aynı hatayı yedik muhtemelen, hata verince geri sayfaya dönüyordum ben.
0
eurhka
(24.04.17)
Geri dönmek.. hmm yok denedim o da çare olamıyor. Pof..
0
🌸rague
(24.04.17)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.