Giriş
(5)

Kablosuz ev telefonu

pichoscosama2
Bu ay çok şey istedim. Kusra bakmayın.15 senelik telsiz ev telefonumuz öldü ölecek. Yerine başka bir marka model tavsiye eder misiniz?Aranan şartlar;- Pili uzun gitsin.- Çaldımı elektirik süpürgesi çalışırken bile duyulsun.- El cihazında hoparlör olsun. Yani sesi ortamdaki herkes duysun hoparlör tuş
Bu ay çok şey istedim. Kusra bakmayın.

15 senelik telsiz ev telefonumuz öldü ölecek. Yerine başka bir marka model tavsiye eder misiniz?

Aranan şartlar;

- Pili uzun gitsin.
- Çaldımı elektirik süpürgesi çalışırken bile duyulsun.
- El cihazında hoparlör olsun. Yani sesi ortamdaki herkes duysun hoparlör tuşuna basınca.
- Normal konuşma sesi yüksek olsun.
0
pichoscosama2
(08.01.10)
siemens ve panasonic üzerinde yoğunlaşın. Panasonic ve siemens belirttiğiniz özelliklere uyuyor.
0
icemanr
(08.01.10)
mediamarkt'ta çeşit çok, fiyatlar iyi. biz philips almıştım 69'a, gayet iyi.
0
dogumdansancili
(08.01.10)
telekomun kampanyası var.. kablosuz telefonu saba veriyor ve her ay faturana, aldığın telefonagöre 1-2-3-4-5 lira bindiriyor, yani ayda 1 tl taksitle kablosuz telefon allmış oluyorsun, telefonlar da öyle dandik falan değil, siemens var, panasonic var.
ayda 5 tl olan yani pahalı olanı aynı zamanda uzaktan kumanda işlevi de görüyor..

bir de 2 yıl taahhüt vermen gerek, eğer 2 yıldan önce aboneliği sonlandırırsan, telefonun parasını vermen gerek, o da 70-80 lira falan.
0
de jure
(08.01.10)
iki ay bekleyin philips'in yeni modelleri gelecek. onlardan bir tane beğenirsiniz.
0
trocero
(08.01.10)
Tarihe not: Bundan aldım.

PANASONIC KX-TG1311 DECT TELEFON
www.hepsiburada.com
0
🌸pichoscosama2
(19.02.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.