[]

Eski sevgili ile arkadaş kalmak

Eski sevgiliniz ile arkadaş kaldınız mı? kaldı iseniz sevgililik süreniz ne kadardı? yeni sevgili bunu problem ediyorsa ne düşünürsünüz?




 
Kalmadım. Eski sevgiliden arkadaş olmaz. Problem ediyorsa, haklıdır ve son verilmelidir.


  • stewie  (24.04.17 10:12:53) 
evet kavgalı ayrılmadıysam arkadaş kaldım ama bi yere kadar sonra zaten görüşmedim. Ama saçma, şimdiki sevgilim eski sevgilisiyle görüşse big no


  • ilkot  (24.04.17 10:14:44) 
Eski sevgiliyle arkadaş kalınmaz. Fuckbuddy kalınır.

Teşekkürler.

(Bugün gıcık olasım geldi)
  • MaNOfTheYear  (24.04.17 10:53:03) 
Eski sevgilimle sevgili olmadan once arkadastiysam, ayrildiktan sonra arkadas kaldim.


  • kuehles blondes  (24.04.17 11:01:18) 
arkadaş kalmak derken. dün rüyamda gördüm kendisini mesaj attım manita yapmışsın kız diye. başlıcam rüyana bi kere de nasılsın napıyon de ulan dedi. bi baktım bi önceki mesajımda da rüyamda sevgilisi olduğunu görüp mesaj atmışım. 5 6 sene sürmüştü bizimki kavgalı bitti ama sonradan ben olayları hazmedip küslüğü bitirdim. ama sevgilisi olsa naber diye de mesaj atmam. galiba pek hazmetmiş de sayılmam.


  • klar  (24.04.17 11:05:38 ~ 11:06:19) 
Dusundum de kalmadim ben de. Karsi taraf icin cok onemli bi iliski degildiyse, kisa surmus ya da duygusal cok bi bag kuramamissa konussa sorun degil. Uzun surmus ve cok sevdigi biriyle konusuyorsa killanirim. Ama kesinlikle konusma da demem. Ben boyle seylere karisan bi tip degilim.


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (24.04.17 11:09:41) 
Arkadaş demeyelim de "Naber? nasılsın?" boyutunda konuşmaya devam ettim. Arkadaş kaldım dersem gerçek arkadaşlarıma haksızlık olur bence. Mesela ben arkadaşlarıma sürpriz yapmayı çok severim. Eski sevgilime sürpriz yapmam ki.

Yeni sevgilinin bunu problem yapması geçmiş tecrübelerinden kaynaklanıyor olabilir. ona karşı duygularınıza güveniyorsa, yanında eski sevgiliyi övmek gibi sakıncalı hareketler yapmıyorsanız tatava yapmaz zaten. öbür türlü ben bu adamı tavlayamadım mı ya diye geriliyordur.
  • sagittal  (24.04.17 11:11:43) 
2 yıllık sevgilimdi, ayrıldık, başkası girdi hayatıma, yine de arkadaşız. Ha 'kanka' değiliz, ama ara sıra hal hatır sorup, yardıma ihtiyaç duyduğumuzda birbirimizi arayabiliyoruz, ikimiz de diğeri kötü durumdayken iki eli kanda olsa koşar yardıma eminim, ikimizin de uzun süreli ilişkisi var, sevgililerimiz de yadırgamıyor bu durumu, zira dediğim gibi kanki değiliz, onları rahatsız edecek sınıra yaklaşmıyoruz bile.


  • bir nick var benden iceri  (24.04.17 11:32:14) 
Evet, ara sıra görüşüp bir şeyler içmeye çıkıyoruz. özel hayatlarımızdan bahsetmiyoruz, genel şeylerden (nolcak bu ülkenin hali ya gibi) konuşuyoruz.
1 yıllık evliydik.

  • gkct  (24.04.17 11:37:31) 
eski sevgiliyle arkadaş olunmaaaaz. ya sevgili kalacaksın ya tamamen sileceksin.

www.youtube.com


meraba meraba ajda pekkan seviyesinde tutulur ilişkiler en fazla. sevgililiğin içine arkadaşlık da dahil zaten, sevgililik bitince komple bitmesi daha mantıklı. istisnalar da olabilir tabii aynı arkadaş grubundandır, yıllar önce olmuş bitmiştir falan yeni sevgili o zaman dert etmeyebilir. ama dert ettiği için kötü şeyler düşünmem.

dünyada insan mı bitti kuzum
  • nickimin hakkini veremedim  (24.04.17 11:43:31) 
Bu zamana kadar kalmadım, kalmam da. Eski sevgilisiyle veya sevgilileriyle hala arkadaş kalan kızlarla da ciddi bir ilişkinin içinde olamam.


  • iwasbornonamountainside  (24.04.17 14:20:16) 
4,5 yıl sürmüştü. kavgasız gürültüsüz ayrıldık. bir birimize karikatür kedili video neyin atıyoruz. hal hatır soruyoruz. taraflardan biri yeni sevgili yapınca kesilecektir hepsi.


  • tthet  (24.04.17 15:13:42) 
hayır. saçma sapan bir şey. yeni sevgili olarak bunu problem ederim bu arada.


  • sen git ben geliyorum  (24.04.17 18:07:12) 
eski sevgilimle arkadaş kaldım, gittim onun arkadaşıyla bir de sevgili oldum. gerçi sonra ondan da ayrıldım.
ama arkadaş kaldığım eski sevgilimle aslında arkadaş kalmamalıydım.
siz de karşı tarafa olan bütün hislerinizin bittiğine emin olmadan böyle şeyler yapmayın.
  • yaraticinick  (24.04.17 20:59:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.