[]

otobüsle kavala - dedeağaç

haftasonu için kavala ve dedeağaç'ı gezmeli bir plan yaptık fakat dedeağaç'tan dönüş otobüsümüz gece 2'de. gündüz de check-out yapmış olacağız o nedenle emin olamadık. gitmiş olanlar varsa güvenilir midir acaba?

bir de kavaladan dedeağaç'a da otobüsle geçmeyi düşünüyoruz. ktel dışında otobüs var mıdır?


 
güvenilir mi derken ney güvenilir mi? ktel var evet, yunanistanda öyle gelişmiş bir otobüs ağı yok. tren komotini'den ksanthi'ye geçiyor, kavala'ya girmiyor.


  • cekilmis gayfe  (23.04.17 23:52:17) 
@cekilmis gayfe güvenilir derken iki kız olacağımız için gece 2'de otobüs beklemek sorun olur mu diye sormak istedim. daha önce birkaç ülkede böyle gece otobüs bekleme deneyimim oldu da epey tekinsizdi.


  • la mort heureuse  (24.04.17 23:41:03) 
yunanda sıkıntı yaşamazsınız. bulgaristan olsa durum değişirdi ama yunanistan'da manyak bi arnavut'a denk gelmediğin sürece bir şey olmaz. gerçi onların da çoğu ehilleşti :D


  • cekilmis gayfe  (25.04.17 01:10:15) 
Muhtemelen sezon açılmadığı için alexandrapoli de o saatte in cin top oynar. Sezon ortasında sahil fıkır fıkır oluyor ama bu mevsimde biraz tırsarsınız gibime geliyor. Bence otelle anlaşın gece 1e kadar otelde takılın, sonra otobüse geçersiniz.


  • oligomer  (25.04.17 02:40:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.