[]

Bu ne biçim bir kilo vermek?

Çok değil 8-9 kilo fazlam var. Günlük kalori alt sınırı BMR'min altında kalmayan, vitaminli mineralli lifli proteinli, son derece dengeli ve sağlıklı bir diyetle bu kiloların dördünü verdim. Ama zaten ince olan yerlerimden??? Bileklerim aşırı inceldi, zaten çıkık köprücük kemiklerim iyice belirginleşti, hatta köprücük kemiğimin altındaki ona paralel kemik bile baya ele gelir oldu. Öte yandan belim çok çok hafif inceldi. Popo, göbek, basen, bacak, yüz aynı duruyor? Düzenli olarak spor yapamadım vize dönemimi bahane edip, acaba ondan mıdır? İyice orantısız oldum gibi geliyor.
Fark eder mi bilmiyorum ama cinsiyet kadın bu arada.



 
yağdan değil kastan vermişsinizdir kiloyu. ayrıca spor yapmamanın da etkisi olabilir.


  • you are my lethe  (23.04.17 22:01:38) 
şimdi öncelikle you are my lethe doğru diyor kastan gitmiş gibi. sonra biraz metabolizma hızlandırıcı takviye yapmak lazım sana. mesela sabah kahvaltıdan 2 saat sonra bir tutam maydonoz bir tutam dere otu çeyrek limonu su ile rondo da gebertiyorsun sonra içiyorsun. öğle öğününden de 2 saat sonra suyun içine tarçın atıyorsun. bu metabolizmanı en doğal şekilde hızlandırır. yatmadan da 2 saat önce yeşil çay içebilirsin. ayrıca yemeklerde acı biber, brokoli ve diğer yeşil sebzelerden tuketmeyı unutma. nutrients tavsiye edeceğim ama muhtemelen kullanmazsın. yoksa spora giderken bir sürü form sağlayıcı şey önerirdim.


  • viewport  (23.04.17 22:11:51) 
Beslenme rutinin iyiyse kas kaybı olmaz, kas erimesi daha çok aşırı egzersiz ve bununla birlikte yetersiz beslenme nedeniyle olur. Sedanter bir insanda, çok uzun süreler aç kalmadığı sürece, kas kaybı olmaz. Sen aynı şekilde diyetine devam et vücut neresi uygunsa oradan yağ yakar, özellikle bel ve kalça kısmı çok daha geç erir bir anda orantılı bir şekilde kilo veremezsin.


  • angelus  (23.04.17 22:24:08) 
millet ne güzel sallıyor ya :) vucut tüm yağları eşit sürede yakamaz. öyle kilo vereyim sadece basenlerim erisin diye birşey yok. o bölgelerdeki yağlar vucudun yaşam kaynağı, son umudu. birgün ayağın kayar dipsiz kuyuya düşebilirsin diye vucut basen ve kollardaki yağları kullanılması üzere saklar. En kolay yakılan, yüzdeki yağlar olduğu için önce ordan gitmeye başlıyor.

diyet yapmadan önce vucudunu ve metabolizmanı tanı
  • plastic_angel  (23.04.17 22:32:39 ~ 22:34:05) 
Cok kabaca su sekilde ozetlenebilir yapmaniz gereken: Vermeniz gereken yerlerden verene kadar spora baslayin, devam edin. Liposuction yaptirmayacaksiniz popo göbek basen bacak yuzunuz zayiflayana kadar diyete spora devam etmelisiniz.


  • acediac  (23.04.17 22:35:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.