[]

Sevgili aramak degil bu sanki

Oyle oldugunu dusunmuyorum. Yaniliyor muyum?

Ama insan kendisine deger verebilecek birini, kendisini dusunen birini, merak edecegin deger verecegin birini istiyor. Bazen kotu hissediyorum. Lan ortada bir sey yok sorun varmis gibi yipratiyorsun kendini diye. Ama ne bileyim. Cok sukur isim var. Isimi seviyorum bazen sorunlar yasasak da.

Sosyal cevrem cok yok. Vaktin cogu is. Is de IT tarafi. Muhendis olmayi ailemi gururlandirmak icin istemistim aslinda. Benim su anki isimi yapmami sagladigi icin mutluyum. Zordu askerlik, olaylarin oldugu zaman diyarbakirdaydim 5 ay.

Biraz ic dokme gibi oluyor kusura bakmayin. Bunlari konusabilecegim biri yok hayatimda.

1 sene once oldu son iliskim. Benden 8 yas buyuk bir kadinla. Bu degildi ama sanki bitmesini saglayan. Bilemiyorum. Yasitlarimin tamami evleniyor cok ilginc. Ben kendimi orada goremiyprum. Bugun arkadasim ve kardesi vardi yanimda. Cocuk bildiginiz. Universiteye gidiyormus. Inanilir gibi degil. Insan bazen fark ediyor. 27 yili doldurmusum..

Neyse.

Ataturku severek onun gibi yasadiginiz guzel bir gun ve hayat dilerim.

 
2 sene önünüzde aynı sıkıntılarla ilerlemekte olduğumdan sizi gayet iyi anlayabiliyorum. Kategori olarak bazen önemsiz bazen çekilmez bir sorun haline geliyor bu durum. Sözlükte konuşmalık, dışarı çıkmalık insanların listelendiği veritabanı var deneseniz ya :)

İnsan ilişkileri hep karmaşık gelmiştir bana, duygusal ilişkiler ondan kat kat zor, şans, yer, mekan, ruh hali herley etkili bu konuda, eğer olmuyorsa daha tesadüfü yakalayamamışızdır.. Lütfen bu durumu düşünüp kendinizi üzmeyin, kendinize yatırım yapın, spor olabilir, bilmediğiniz yeni bir şeye başlamak olabilir. Başa çıkamıyor iseniz uzman yardımı alın gerçekten çok faydası var,


Daha uzun yazardım ama kendim de bu hale düşüyorum =)
  • superior  (22.04.17 20:04:34) 
duyurunun kalanıyla ilgili bir görüşüm yok.
yalnız son cümleni okur okumaz kulaklarımda onuncu yıl marşı'nın girişi çınladı.
hazrola geçtim.
  • filteria  (22.04.17 20:11:13) 
1 sene ara yine iyi. Yaşıtlarının tamamının çocuklu olduğu dönemler var daha. Hatta boşanıp ikinci evliliklerini yapanlar olacak. Veya sevgiliden sevgiliye koşanlar..

İnsanlar hayatlarına ne çok şey sığdırıyor diye düşüncelere dalıyorum hep.. Zaman su gibi akıyor fakat onlar sevilerek, değer verilerek yaşıyorlar.

Şans...
  • mandalina kokusu  (23.04.17 00:29:23) 
Uzuluyorum bazen.


  • brad pitt  (23.04.17 02:17:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.