[]

ne cevap vermeliyim? 30 yas civarı ergenlikler

onceki duyurularımda da bahsetmiştim, kalbimi fazlasıyla kıran biri var. seviyorum naled olasıca bu sevgiyi atamıyorum icimden ama karaktersiz ya da akıl saglıgının yerinde olmadıgını da biliyorum.

en son uzun zaman ustune yakınlasmıstık, sonra bu yakınlasmadan pisman oldugunu soylemiş ve baska pek cok sekillerde kalbimi kırmıstı. ben de sabırla cok anlattım, cok konustum ama icimdeki tum iyi niyeti tuketti. engelledim her yerden, 20 gun falan oldu. daha yeni sms atmak aklına gelmiş pasamın, engelledin mi whatsapp mı sildin diye.
durum su, ben cok zor sevip cok kolay soguyan biriyim, bundan soguyamıyorum. olmuyor, su yasa kadar böyle bişi tecrube etmişligim yok. hep aklıma geliyor, uzaktayken surekli kavga edip yanında acayip huzurlu ve guvende hissediyorum. sonsuza kadar kaybetme fikri cok zorluyor beni. hayal kuruyorum yaptıklarının farkına varacak, hatasını kabullenecek diye ama hayal bu. 30 yasında kim degişir ki? ben dunyayı adalet, hak-hukuk ustunden algılıyorum; o ise fanteziler, imajlar, hayaller. degerlerimiz uyusmuyor biliyorum ama sevmekten vazgecemiyorum. aklımla kalbim arasına sıkıstım resmen. ama kimseyi terbiye edecek ya da ders verecek gucum olmadıgını da biliyorum, ne yapmalıyım?

 
Geçen duyurunu hatırlıyorum kesinlikle uzak dur bu adam çok net kötü niyetli biri.


  • pastörizesüt  (22.04.17 18:24:02) 
sorunun içerisinde doğru olduğunu bildiğin cevapları veriyorsun zaten. Tek yapman gereken kendini zorlayarak bunları uygulamak.


  • dostlarorkestrasi  (22.04.17 18:39:35) 
niye kalbinizi kıran birinin yanında huzurlu ve güvende hissediyorsunuz? bu durum ya da duygu tanıdık geldiği için mi?


  • otonomo  (22.04.17 18:43:29) 
sizdeki durum hem biraz ego sarsılması, hem de biraz özdeğer sorunu gibi.

içeride ne oluyorsa, dışarıda da o olur.

yani siz kendinize nasıl davranıyorsunuz ki, karşınızda size böyle davranan biri var?
ve siz kendi içinizdeki bu meseleden nasıl uzaklaşamıyorsunuz ki, dışarıda da buna bağımlısınız?

egonuza yenik düşmeyin.
kabullenmeyi öğrenin, hayatı akışına bırakın.

birini terbiye edecek gücünüz de olsa, bunu yapmamanız lazım zaten.
terbiye de edemezsiniz, o ayrı.

bu tip insanlar sadece enerjinizi çalar.
merkezinizi o olarak değil, kendiniz olarak belirleyin.
kendinize odaklanın.
merkeziniz o olduğu sürece, hem enerjinizi çeker, hem de bu şekilde sürünürsünüz manevi olarak.
  • blatta hiberna  (22.04.17 20:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.