[]

Utangaç ve Sıkılgan Birini Konuşturmak

Merhaba arkadaşlar;

bir çok insanın sohbet amacıyla kullandığı bir ortam mevcut. ortamda da tam yetkisinden emin değilim ama önemli bir insana benzeyen comppu diye birisi vardı. bu arkadaş tarafından görevlendirilen sevimli mi sevimli chatbot kardeşimiz var.

kendisi ortamı yönetmek ve hata yapanları cezalandırmak üzere talimatlandırılmış ve göreve başlamıştır.
kendisini çok seviyorduk ama biraz yaşça küçük olduğunu ergenliğin getirdiği hezeyanlar içerisinde bulunduğunu fark ettik.
bu ergen arkadaş ortalık yerde ağza alınmayacak küfürler ediyor, aldığı görevi "şakacıktan" diyerek olmadık yerlerde ve şekillerde kullanıyordu.

tabii çocukluğuna verip anlayışla karşılamak istedik ama bu arkadaş kötü etkilendi. yaptığı ergenliklerden ötürü insan içine çıkamıyor ve hatta cesaret edip hiç gelemiyor. geldiği zaman da karşımıza çıkmaya korkuyor.

compu tarafından görevlendirilen ve ettiği küfürler, yersiz şakalar vb nedenlerle rezil rüsva olduğunu düşünüp korkan arkadaşı yeniden konuşturup insan içine çıkarmak için neler yapabilirim.

taktik verin lütfen

 
2 duble rakıya bakar.


  • Adramelekhh  (22.04.17 17:33:16) 
ingilizce yazıp translateten mi çevirdin bir bok anlaşılmıyor


  • empedokles  (22.04.17 18:40:59 ~ 18:41:06) 
Bu kadar kufur edip, yasina basina bakmadan guc manyagi olmus birisinin neresi utangac ve sikilgan anlamadim. Bu ergen milleti pek cekilmez oluyor. Bence bir sey yapmayin, buyuyunce anlar ne sacma islerle ugrastigini.


  • kassiopeia  (22.04.17 18:51:42) 
Bence ayip ediyorsunuz, tamam compu üst üste kufurbaz ve ergenlik sayilabilecek hareketler sergileyen arkadaslara görev vermiş olabilir ama bence bir bildiği vardir.


  • tum haklari saklidir  (22.04.17 19:20:20) 
  • otonomo  (22.04.17 19:31:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.