[]

Agustos sonu dolar beklentisi

Bi sebepten Eylül basına kadar doların seyri benim için önemli. Eylüle kadar sizce ne olur doların durumu? 3.80'i bulur mu?




 
ekşiduyuru'da döviz ve altın yükselir mi düşer mi soruları bence dünyanın en gereksiz soruları. buna yükselir diyebilecek insan zaten gidip zengin olur niye burda takılsın. öte yandan 4 kişi yükselir 1 kişi düşer dediği takdirde dolar mı alıncak yani bu yorumlara istinaden?


  • mr.goodcat  (22.04.17 14:55:30) 
@mr goodcat

Senin için gereksizse oku geç arkadaşım. Benim için gereksiz değil ki soruyorum. Ek olarak sorduğum sorunun gerekliliği hakkında fikriniz var mı diye sormamışım, tekrar incelersen. İşi bilenlerden çok faydalı yorumlar alıyorum burda. İyi de paralar kazandım. Zaten yaptığım yatırımlar uzun vadeli. Sebepleriyle de açıklayanlar oluyor, işime yarıyor.
  • basubadelmevt  (22.04.17 15:00:05) 
@basubadelmevt

soruna cevap öyleyse ---> 3.80'i bulmaz.
  • mr.goodcat  (22.04.17 15:02:06) 
dostum selam ben 3.60 dan yuksek bir miktar dolar alıp kenara koydu arada bozdurup harcıyorum. tahminim yukseleceği yonunde cunku yabancı değerlendirme kuruluşları vs herkes artık tr nın battıgını ancak bu ıflasın gösterilmediğini soyluyor. zaten baksana duruma işsizlik çift haneli, inşaat dışında başka bir sektor yok amk. başkanlık geldi, yolsuzluklar vs. bunlar zaten bildiğin konular. dolar rezervleri eridi bunu da herkes biliyor. oyle ekonomi uzmanı falan değilim ama bu tabloya baktığında katardan geçici yatırımlar dışında bu ülkeye yatırım neden yapsın yabancılar? ben yükseleceği inancındayım. tabi bu benim kendi fikrim. ben dedim diye gidip dolar alma tum paranla :D


  • viewport  (22.04.17 15:05:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.