[]

Bisiklet Kiralama / Mekan önerisi

Yarın için kafamda Büyük Ada'ya gideriz bisiklet kiralar dolaşırız gibi bir düşünce vardı, hazır yaz gelmeden kalabalık olmadan bi ada havası alalım diyordum lakin yarının 23 Nisan olduğunu şimdi fark ettim.
Ada işi yattı.

Bisiklet kiralayıp dolaşabileceğimiz sakin çok kalabalık olmayan nereler vardır İstanbul'da.
Moda var şu an aklımda ama alternatif sunacak olursa memnun olurum.
Büyük ihtimal erken evden çıkılır kahvaltı dışarıda yapılır onun için de mekan önerebilirsiniz, şöyle sakin güzel bir gün geçirelim istiyoruz.

Teşekkürler.

 
belli bir alan ile sınırlama derim. bir keresinde bostancıdan kiraladım. kadıköye kadar sürüp vapur ile eminönüne geçtim. sahilden balat, eyübe kadar gittim. aynı şekilde dönüşü. florya tarafı da var aklımda ama onu yapamadım. bu şekilde uzun soluk bir rota da zaman geçirmek için birebir oluyor.


  • gazozailacatmauzmani  (22.04.17 13:32:34) 
ada neden yattı?


  • dedim dedim de kime dedim  (22.04.17 13:33:35) 
@dedim dedim de kime dedim; 23 Nisan'da Büyükada inanılmaz kalabalık oluyor. Bu kadar kalabalık olmasa aslında bir kez gidip o günü de yaşamak isterim ama belki ileride.
Yılda iki kez (23 Nisan - 24 Eylül) Aya Yorgi kilisesinde İsa'yı anmak için toplanıyorlar. Dilekler dileniyor vs. Ben de detaylarını bilmiyorum yanşış bilgi vermeyeyim. Uzaktan bakınca hoş ama şu sıra pek havamda değilim :)

  • mutekebbir  (22.04.17 13:53:02) 
toplanma işini bilmiyordum. bende hep kiliseye çıkıyorum genelde.


  • dedim dedim de kime dedim  (22.04.17 14:02:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.